Oreange testheader ps2

Jag har inget att ta på mig

Skrivet av Eivor Bäck 13.10.2019 | 2 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Egentligen är jag ganska obrydd i kläder. Visst, det är kul att ha fina kläder och så men jag skulle aldrig orka lägga ner massa energi och pengar på att ha en modern och up-to-date-garderob. Istället köper jag kläder när jag behöver och råkar jag se något snyggt i min storlek på loppis så åker det ner i kundkorgen. De senaste åren har typ alla nya kläder jag köpt kommit från HM, Lindex, Stadium outlet och Lidl haha, så nu vet ni nivån på mitt klädshoppande. Men det är något med kombinationen kläder och postgraviditet. Jag minns att jag var likadan efter förra graviditeten. Alla kläder jag har är så ofantligt fula och tråkiga och jag har inget att ta på mig. Helst skulle jag plocka ihop alla kläder och bränna upp dem på gården. Jag skulle inte ens skänka dem vidare till någon klädinsamling eller föra dem till närmaste klädaffär som textilskrot. Nope, jag vill bränna upp alla plagg som straff för att de är fula och inte känns bra längre. Jag vet att det är en övergående fas, och att allt kommer kännas bättre när jag inte ammar längre och amningshormonerna har lämnat kroppen. Men just nu? Så trött på alla kläder jag har och så sugen på massa nytt och fräscht. 

När jag kommer hem från höstlovsresan tror jag att jag ska göra en riktigt ordentlig garderobsrensning. Tvätta rent alla kläder, sortera, gå genom, lappa och laga och sedan bara lämna kvar de kläder som jag faktiskt vill ha i garderoben. Jag ska nog inte elda upp de plagg jag rensar ut, men istället tror jag att jag ska förvara dem i en låda i förrådet och ta fram senare, när höfterna har återfått sin tidigare storlek och jag inte behöver tänka "amningsvänligt" varje morgon när jag klär på mig. 

Jag tänker att jag ska få shoppa lite nytt nu när jag är på resa. Jag har siktet inställt på en mysig stickad tröja, ett par svarta jeans och en tunnare vadderad jacka som passar när man är ute och går med barnvagnen och det är tre grader plus. Men helst vill jag ha massa nytt. Jag har ägnat orimligt med tid på att gå genom klädsajter, men än så länge har jag lyckats hålla mig från att beställa något. 

Vill. ha. allt. Hejdå. 

Kommentarer

 • Christina 14/10/2019 10:16pm (4 månader sen)

  Känner så igen mig i den känslan. I våras när jag bytte till vår/sommar-garderob så gjorde jag en rejäl rensning, allt jag inte gillade eller som inte passade längre så åkte. Så skönt att enbart ha kvar plagg som utstrålade positivitet.

  • Eivor 15/10/2019 9:33am (4 månader sen)

   Härligt! 😊

 • Emilia H. 17/10/2019 11:35am (4 månader sen)

  Tröjan i orange är så fin 😍

  • Eivor 17/10/2019 12:44pm (4 månader sen)

   Visst är den?! Min favorit 😍

Skriv en kommentar