Oreange testheader ps2

Julkrans i oktober

Skrivet av Eivor Bäck 19.10.2019 | 1 Kommentarer

Jag vet att det är över två månader till jul, men idag åkte första julkransen upp. Eller, tills det blir december tänker jag kalla det för höstkrans, men vi vet ju alla vad det är egentligen. 

ikea krans vinterfest närbild

Kransen kommer från årets IKEA-julkollektion och heter Vinterfest. Led-ljuset fungerar med timer och lyser sex timmar varje dygn. På nära håll ser givetvis fake-eucalyptuskvistarna plastiga ut. Men på större avstånd ser det riktigt bra ut . Jag skulle helst vilja ha två stycken och hänga dem ute på våra pardörrar. Men dörrarna är alltför nya och fina för att jag ska våga spika i dem (undrar om jag någonsin kommer våga?).

ikea krans vinterfest fönster balkong

Spetsgardinen kommer också den från Ikea (Ingelinn), gardinomtaget i mässing är köpt second hand, balkongdörren är gjord av ett lokalt snickeri och min absoluta favorittapet heter Hudiksvalls teater och kommer från kollektionen Gammalsvenska tapeter av Duro (bilden gör verkligen inte den gröna färgen rättvisa - så här blir det när man fotar klockan fyra en hösteftermiddag). 

Kommentarer

  • Cecilia 19/10/2019 8:19pm (10 månader sen)

    Häng ett snöre om kransen och fäst snöret ovanpå dörren (alltså på dörrens ovansida som går in i karmen) med ett ritstift, så blir det åtminstone inte lika stort och synligt hål i dörren.

    • Eivor 21/10/2019 12:53pm (10 månader sen)

      Får se om jag vågar 🙈 kanske nästa år! 😅

Skriv en kommentar