Oreange testheader ps2

Längdskidåkning och hamburgare - perfekt lördagskombo

Skrivet av Eivor Bäck 01.02.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Idag gjorde jag någonting som jag inte gjort på flera år: skidade. Sist vi (jag och han jag bor med) skidade var väl en gång när Johannes var under ett år och nu fyller han snart fem. Vilket innebär att fyra år senare kom vi oss iväg för vår andra gemensamma skidåkningstur i livet. 

skidspår finland vinter

Ni som har sett den norska netflix-serien Hjem til jul minns kanske hur Johanne dejtade en sportig norrman i skidspåret och han skidade svinbra och snabbt iväg och sen stod han överst i backen, väntade på henne när hon saxade sakta uppåt och sedan stack supersnabba norrmannen iväg igen. Så hemskt var det inte, men vi har kanske lite olika konditionsnivåer om vi säger så (mvh var ju just gravid och är dessutom lat_90). Men så skönt att vara ute. 

hämtmat snö

Och ikväll drog jag på mig mjukisbyxor och gick de tvåhundra metrarna det tar att komma till vårt lokala hamburgerställe (FAF) och så hämtade jag upp en påse med mat. 

faf nykarleby beaburgare hamburgare

Jag valde inte halloumihamburgare som jag alltid annars gör. Jag överraskade mig själv och valde en beaburgare. Det var gott. Men nästa gång blir det halloumi igen. Man kan ju inte vara wild n crazy hela tiden. 

Och nu är klockan halv sju och jag skulle kunna somna typ genast. Men tror jag sätter mig i soffan bredvid fyraåringen istället och tittar på barnprogram och så får han berätta om allt roligt han hittade på med barnvakterna medan vi skidade. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar