Oreange testheader ps2

Livets första corona-test

Skrivet av Eivor Bäck 02.09.2021 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Idag kom dagen som jag hade hoppats aldrig skulle komma, jag hamnade på mitt första coronatest. Jag trodde att jag hade klarat mig undan barnens förkylning men igår kväll var det nog bara att inse att jag hade blivit snuvig. Jag vet ju att jag ärvt förskoleförkylningen men jag ringde ändå till sjukvården imorse för att kolla om jag borde testas för det stora c:et, och det tyckte de såklart. Min första reaktion var att jag inte borde ha ringt, men sen skärpte jag till mig. Om alla går runt och vet att de fått en vanlig förkylning och struntar i att testa sig så får vi ju aldrig koll på smittspridningen och bukt på pandemin. Ja ja, det tog ändå ett och ett halvt år innan första testet (så går det när man är hemmaförälder med noll kontakter och inte reser någonstans), hoppas det tar minst lika lång tid till nästa gång. 

 IMG 20210812 145244

Överlevde provpinnen i näsan och nu ska jag äta Geisha-choklad (önskar att det var ett wienerbröd istället men nu sitter jag ju i hemkarantän tills jag fått provsvar så jag kan inte gå och handla) och fönstershoppa kläder. Och kanske till och med köpa ett plagg eller tre. Såg en så fin jumpsuit på Monki som jag känner att garderoben (och jag) behöver. 

Screenshot 20210901 123407

Klart jag behöver den som belöning efter provtagningen ju?! Men så irriterande att närmaste Monki finns i typ Helsingfors (och att den har spagettiband, HUR ska man kunna gömma undan fula breda BH-band när man har den? Väntar på att "genomskinliga" bh-band från 00-talet ska bli populära igen).

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar