Oreange testheader ps2

Loppisbord, restaurangbesök och en liten såskopp

Skrivet av Eivor Bäck 16.01.2021 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Gårdagen i tre bilder: 

IMG 20210115 121047

Jag inledde fredagen med att plocka fram och prissätta saker till mitt loppisbord. Har loppisbord i Vasa och nu fick det påfyllnad med bl.a. en slalomhjälm. Så när min man kom hem från jobbet åkte vi till Vasa med bagageluckan full med loppissaker. 

OI000885

Vi åkte egentligen till Vasa för att äta upp ett presentkort på Frans & Nicole. Femåringen tyckte det var mysigt att gå på restaurang, och tyckte att allt från brödkorgen till de blommiga tallrikarna var häftigt och spännande. Stackarn har väl hunnit glömma hur sånt är eftersom det ju är väldigt länge sen vi åkte till en restaurang, gick in och åt mat vid deras bord. Tror att tanken när vi fick presentkortet var att jag och min man skulle få åka tillsammans på tumis och äta i lugn och ro. Men istället blev det ett riktigt familjeäventyr, det var också bra. 

OI000887

Ettåringen tyckte också att det var bra med restaurang. Men mest bra var tydligen den lilla porslinskoppen med sås som hon insåg att man kunde lyfta från tallriken och dricka rakt ur. Jag har ju jobbat på restaurang på Åland och är van vid att kunder vill köpa loss häftiga ölstop. Så det var nära att jag frågade servitörerna om jag fick köpa såsskålen. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar