Oreange testheader ps2

Loppisrunda, Ikea-besök och hamburgare

Skrivet av Eivor Bäck 25.02.2020 | 1 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Här har varit lite tyst de senaste dagarna och det beror på att jag har suttit i ett bilsäte ungefär all min vakna tid. Jag hatar att köra bil (hatar det lika mycket som att prata med okända människor, ringa till myndigheter och underteckna papper (har ingen ordentlig signatur)), men bor man på landsbygden så är det bara att sätta sig bakom ratten och vrida om nyckeln. 

comboloppis vasa bord

I fredags var jag till Vasa för yoga och loppisrunda. Jag fyllde på mitt loppisbord och så gick jag en loppisrunda på Combo. Ni som följer mig på Instagram fick hänga med på stories under loppisrundan. Så roligt att ni gillar det konceptet! Lovar att det kommer dyka upp fler loppisrundor. Jag hittade en hemgjord rumpkruka som jag valde att inte köpa, och en vintermössa till Elvira. 

ikea tammerfors inredning mysigt rum kakelugn

I lördags körde jag och min syster till Tammerfors för ett Ikea-besök. Jag var på jakt efter snygga handtag till garderoberna i hallen. Sen blev det såklart köttbullar, och onödiga småsaker. Köpte dock inte ett enda ljus eller servett! Annars brukar man väl alltid ha handlat minst ett doftljus när man är till Ikea?!

julias grill och bar hamburgare

På söndagen blev det kanske bara femtio kilometer på trippmätaren när vi åkte till sambons föräldrar på söndagsmiddag. Och i måndags blev det ett varv till till Vasa. Efter avklarade ärenden så började vi googla oss fram till var man kan få en god hamburgare klockan tre en måndagseftermiddag. Det blev Julias grill och bar i Karperö. Det var gott. 

Kommentarer

  • Fina Christina 25/02/2020 8:49pm (4 år sen)

    Åh, Julias har blivit ett stamställe för oss när vi vill ha något annat än den mat man lagar hemma. Lagom långt hemifrån och med god mat! :)

    • Eivor 25/02/2020 9:31pm (4 år sen)

      Det var en ny bekantskap för oss, men vi blev riktigt nöjda! Dit far vi nog igen :)

Skriv en kommentar