Oreange testheader ps2

Midsommarafton 2020

Skrivet av Eivor Bäck 21.06.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

I fredags var det midsommar och så fin midsommar det var! Två år i rad nu har vi varit till sambons föräldrars villa och ätit mat på kvällen och sedan åkt hem och somnat i egna sängar. Eftersom vi har gjort det i två år så räknar jag det hädanefter som en tradition i vår familj hehe. 

hemma hos bogdanoffs midsommar

Ifjol på midsommar var Elvira fortfarande i magen men nu var hon ytterst delaktig i midsommarfirandet och satt och tuggade i sig majskrokar på löpande band. 

Ser ni min frisyr förresten! Inspirerad av Sofias mode blev jag jättesugen på att ha en fläta som går runt huvudet. Så jag övertalade han jag bor med att han skulle fläta, och det gick! Var ytterst kär i honom hela midsommaraftonen på grund av flätandet så plockade varken sju sorters blommor eller klättrade över gärdsgårdar. Det behövdes liksom inte. 

cheesecake_kallrökt_lax_citron

Jag hade med mig en cheesecake med min hemliga skärgårdslimpa som botten och en fyllning med mycket kallrökt lax. Orkade inte direkt dekorera så jag slängde på citronskivor och lite dill och så fick det vara bra så. 

OI000030

Vilket väder vi hade! Havet glittrade, femåringen gick på upptäcksfärder med sin farfar och bebisen fick tvätta rumpan i havet för första gången. Ser framemot nästa midsommar, och nästa gång han jag bor med flätar mitt hår (får se vilket som kommer först!). 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar