Oreange testheader ps2

Min trettioårsdag

Skrivet av Eivor Bäck 02.11.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Jag fyllde år i fredags. Nu är jag plötsligt en av dom som är över trettio år gammal (ung?). Eftersom covid-läget är som det är här i trakten så fanns det förstås ingen som ville komma och äta födelsedagstårta hos oss. Men jag hoppades länge på att vi i familjen kunde åka på en liten utfärd och typ äta middag på restaurang eller åtminstone äta varsin hamburgare i bilen.  

Men man ska verkligen inte ha några förväntningar i dagsläget. När födelsedagsveckan kom så hamnade en i familjen i hemmakarantän och fick såklart inte åka och äta på restaurang. Så vi var alla hemma hela veckan och när det blev min födelsedag började femåringen spy. Livet hörni. bogdanoffs amalia nykarleby höstbukett

Men jag fick två så fina blombud som piggade upp hela helgen! Svärfar kom förbi med lunchschnitzlar från en av stadens lunchrestauranger. Johannes gudmor lovade att ta med mig på ett barnfritt restaurangbesök. Och jag fick ett sprillans nytt Afrikas stjärna där man inte ser på spelmarkernas nötningar vilken som är Afrikas stjärna. Elvira har såklart redan hunnit provsmaka på en av rubinmarkerna så nu vet man var den finns på spelplanen. Så en bra födelsedag blev det i alla fall! Och nu bara väntar jag på att någon form av trettioårskris ska dyka upp. Tänk om jag blir en sån som plötsligt älskar motorcyklar och läderkläder?

Du gillar kanske också…
29 saker jag lärt mig i mitt liv
Afrikas stjärna på väggen

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar