Oreange testheader ps2

Mörk tisdagsmorgon

Skrivet av Eivor Bäck 26.11.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Sista tisdagen i november och det kan ju inte bli mörkare och gråare än vad det är just nu? Jag var precis ner till köket och gjorde iordning frukost till fyraåringen och det finns ingen chans i världen att jag skulle ha trott på att klockan var halv nio om jag inte kollat klockan på väggen som jag nyss bytt batterier i. Det är så mööhöörkt.  Idag tror jag blir dagen jag börjar hänga upp adventsstjärnor i fönstren så att det blir åtminstone lite ljusare. 

Fyraåringen har för ovanlighetens skull en ledig tisdag (han är typ alltid på dagis måndagar och tisdagar) så får se om han vill hjälpa till med stjärnorna i fönstret. Han är ganska noggrann av sig så jag tror att han skulle sköta rollen som den som står på avstånd och säger "häng stjärnan lite högre upp, lite högre, nej nu blev det för högt, lite längre ner" med bravur. 

frukost fyraåring barn november

Mörkret halv nio på morgonen. Alltså kom igen. Fyraåringen har helt slutat med morgongröt förutom på dagis. Istället försöker jag spicea till frukosten med att hälla yoghurt-toppings i små glas. Idag hade vi inga färska bär i kylen så det blev både müsli och cornflakes. Det enda jag och sambon hade likadant när vi flyttade ihop (förutom MAOLs tabeller) var IKEAs snapsglas. Han hade väl sex och jag som alltid ska vara värst hade ett dussin, så nu har vi arton snapsglas som vi aldrig använder. Så jag har börjat använda dem till fyraåringen haha. Lite ketchup i botten när vi äter pommes frites och fyraåringen är överlycklig (det blir ju nästan som på McDonalds).  

Älskar förresten den här bordslampan jag fick av min mamma. Den ser ju ut som en fotogenlampa, men har en glödlampa innanför glaskupan. Perfekt för någon som aldrig i livet skulle klara av att tända en fotogenlampa. Jag vet att mamma köpte sin på Blom- och presentboden på Bergö så vill ni ha en likadan får ni ta en tur ut till Bergö. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar