Oreange testheader ps2

Mors vila

Skrivet av Eivor Bäck 12.01.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

De senaste dagarna, ända sedan i onsdags, har jag varit på mors vila. Eller vet inte om man kan kalla det så när jag trots allt haft en sexmånadersbebis med mig som dessutom fick sin andra tand i samma veva. I alla fall så har jag varit nästan en hel vecka hemhemma hos mina föräldrar. Den största anledningen var att jag ville träffa en äldre släkting som är krasslig, men jag passade på och tog lite extra ledigt. Så skönt att äta mammas mat, och gå på förmiddagspromenader och andas havsluft varje dag! 

Misstänker också att mina föräldrar har uppskattat besöket då de kunnat ägna all uppmärksamhet de vill åt sitt yngsta barnbarn utan att det äldre hela tiden ryckt dem i ärmen och vill att de ska komma med honom upp på övrevåningen och bygga Lego. När jag kom hem idag fick jag genast sätta mig i soffan med en glad fyraåring och så läste jag en lång bok om Emil i Lönneberga. 

Nu har vardagen börjat på riktigt efter ledigheten. Medan jag var borta och vilade upp mig så har fyraåringen börjat på dagis igen efter ett tre veckor långt jullov och imorgon börjar den första av många veckor av vanlig vardag innan det blir sportlov (jag räknar redan ner!). 

bergö brygga januariDagens förmiddagspromenad gick ner till havet. Med tanke på den icke-existerande snön och isläget så skulle man kunna tro att bilden är tagen i april. Det är den tyvärr inte. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar