Oreange testheader ps2

När han friade

Skrivet av Eivor Bäck 28.09.2020 | 1 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Först av allt: Tack så jättemycket för alla gratulationer vi har fått den senaste veckan. Så roligt att så många är glada för vår skull! Jag tänkte dela med mig av lite detaljer från vår bröllopsplanering och bröllopsdag i några inlägg den kommande tiden. Hoppas att ni kommer tycka att det är lika roligt som jag tycker!

Vi kan börja med att spola tillbaka till februari 2017. Jag hade varit till Helsingfors i några dagar för att läsa material till min pro gradu-avhandling. Och när jag kom hem så bestämde vi oss för att förlova oss. Jag har aldrig varit ett stort fan av att vara förlovad i en evighet utan vi förlovade oss med en tanke om att gifta oss ganska snart. Men min partner var inte så sugen på äktenskap och så har vi en nära släkting på hans sida som har förbjudit oss att gifta oss. Så eventuella giftermålstankar placerades långt ner i en låda och jag började allt mer acceptera att jag skulle bli en av de där som "bara" är förlovade för alltid. Mest tråkigt med det tyckte jag ärligt talat var att jag aldrig skulle ha samma efternamn som mina barn. 

13 augusti i år hade jag varit tre dagar själv på mina svärföräldrars villa för att plocka blåbär och få vara i fred. Precis som förra gången jag lämnade min partner ensam med våra barn så verkar han uppskatta mig mest när jag inte är närvarande för när de kom och hämtade mig hade de med sig en hembakad chokladkaka och så friade han. Det tog kanske fem dagar innan jag gav honom något annat svar än en fnysning och höjda ögonbryn. IMG 20200813 150524

Typiskt nog har jag inga andra bilder på min kamerarulle från den dagen än massa bilder på Elvira när hon kröp runt på villans verandagolv med sin farbrors Kilimanjaro-hatt på huvudet. 

Kommentarer

  • Johanna björk 28/09/2020 12:43pm (2 år sen)

    Men jösses förbjuda er att gifta er vi lever år 2020... blir väldigt irriterad på såna som har åsikter om andras förhållanden

Skriv en kommentar