Oreange testheader ps2

Nyårsafton och nyårsdagen

Skrivet av Eivor Bäck 01.01.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Här hos oss var det ett lugnt nyårsfirande som vanligt. Eller firande och firande, både igår och idag var helt vanliga dagar hos oss även om jag försökte få någon intresserad av att öppna en av skumvinsflaskorna vi har i kylskåpet (gick dåligt). 

pussel vinterlandskap jul

Inledde starkt nyårsfirandet med att pussla årets julklappspussel. Det gick bra förutom att en bit var försvunnen. Alltid svårt att veta om det är ett produktionsfel och en bit saknas helt eller om barnet har lagt det på något "smart" ställe. Årets julklappspussel var åtminstone mysigare att bygga än förra årets.

roliga resor pysselbok

Fyraåringen hade fått någon slags pysselbok med klistermärken av jultomten så han klistrade halva dagen och resten av dagen försökte han visa och förklara för sin lillasyster vad som fanns på de olika sidorna. 

pizza gurka

Har blivit den där föräldern så när barnet säger "hoppa!" säger jag inte varför, utan "hur högt?". Så när han sa att han ville ha gurka på nyårspizzan frågade jag bara "vanlig eller saltgurka?". Tydligen skulle det vara vanlig. 

nyårsdagen mulet

Tre grader plus och småregnigt idag på nyårsdagen. Fyraåringen susade iväg på sin Puky under promenaden och halkade inte omkull en enda gång. Spår redan nu att midsommarvädret kommer att vara lika uselt som dagens väder, men kanske tre grader varmare. Kom ihåg var ni läste det först, mvh er_spådam_på_nätet. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar