Oreange testheader ps2

Nytt badrumsskåp och andra halvfärdiga projekt

Skrivet av Eivor Bäck 20.04.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Ni skulle bara veta hur många olika planer och idéer jag haft när det gäller vårt hus och trädgård de senaste veckorna. Jag tror inte att det är en effekt av isoleringen, snarare är det en effekt av att vi bott i huset i några år och jag börjar alltmer tillåta mig själv att göra förändringar (ville bo in mig lite förrän vi började ändra alltför mycket) och så blir man ju sugen på förändring när det äntligen börjar bli ljusare på kvällarna, eller hur?! Men den här isoleringen gör att ingenting händer. Ingenting! Jag har inte ens lust att starta projektet läsa-en-bok eftersom jag vet att jag kommer att bli avbruten efter tre sidor av att någon vill ha lekhjälp eller så vill någon veta vad det ska bli för lunch. 

facebookloppisfynd gammal kommod

Köpte en ljusblågrå kommod på en Facebookloppisgrupp som ska skrapas, målas och kanske sågas sönder lite. Har tänkt ha den som badrumsmöbel i vår minsta, och fulaste, toalett. Men jag lyfte in det kommande projektet i vedlidret i väntan på soligare väder så jag kan vädra den ordentligt och skrapa bort färgen utomhus. Och när jag var in i vedlidret konstaterade jag att jag borde städa upp det. Och när jag gick ut ur vedlidret konstaterade jag att vi ska flytta delar av staketet. Och när jag planerade staketflytt så började jag fundera på hur grusgångarna ska gå i trädgården. OCH SÅ DÄR HÅLLER DET PÅ tills jag har tusen projekt som jag borde (och vill) göra, samtidigt som en femåring kommer springade, hänger mig i benet och frågar när han får äta sitt Kinderägg. 

skogstur buskstöd

Jag har tänkt att jag ska sluta planera nya projekt nu och istället försöka beta av av alla de redan planerade projekten ett i gången. I helgen var vi till skogs och hämtade material till nya vinbärsbuskstöd. Tre av buskarna har nya stöd nu, men materialet räckte inte till alla sex. Men projektet är åtminstone inte bara i planeringsstadiet utan halvvägs. 

Och mutar jag femåringen med Kinderägget idag så kanske jag hinner läsa tio sidor i en bok. Hoppas!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar