Oreange testheader ps2

Önskelista när man fyller 29

Skrivet av Eivor Bäck 23.10.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Är det ens lagligt att skriva en önskelista när man ska fylla 29? Jag tror ärligt talat inte det, men när han jag bor med började fråga vad jag önskade mig så insåg jag att det var ett perfekt sätt att få honom att läsa bloggen. Så jag sa "Jag berättar inte, du får läsa på bloggen" så nu måste jag leverera lite content om ämnet. 

Alla år brukar jag önska mig av min familj kombinationen choklad, en bok och en förmiddag när jag får läsa ifred i sängen. Den ultimata presenten liksom! Det är jag precis lika sugen på som vanligt. Både Fagerholms och Ahrnstedts böcker skulle jag vilja läsa. 

Sen har jag insett att det finns en hög med småsaker som jag saknar i hemmet. Pannlappar som inte kommer från IKEA till exempel, de vi har nu har hängt med alldeles för länge. Ett par snygga enfärgade, eller Marimekko-mönstrade, skulle vara en hit. En vattenkanna till övrevåningens blommor skulle också behövas. För nu är vattenkannan alltid på fel våning när det är blomvattningsdags. (Obs! Till han jag bor med (om han orkat läsa så här långt): kom ihåg att typiska presenter till hemmet är som en present till oss båda på ett sätt. Så i så fall vill jag ha något riktat bara till mig också hehe mvh hon som köpte askdammsugare & muminskål till sambon senast). 

Och så märks det tydligt att jag fyller år på hösten. Sköna pyjamasbyxor, en stickad tröja i naturvit eller mossgrönt, en stumpljusstake (kanske inte en svindyr nyproducerad från Skultuna som i collaget, en loppisfyndad skruttig är minst lika bra om inte bättre) och en muminmugg som jag saknar i samlingen. Förr tyckte jag att den orangea hattifnatt-muggen var lite too much, men sen såg jag Knausgård dricka kaffe ur en sån i en dokumentär och plötsligt vill jag ha den?! Tack Knausgård för att du spär på mitt konsumtionssug. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar