Oreange testheader ps2

Planer för år 2020

Skrivet av Eivor Bäck 01.01.2020 | 1 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Först av allt: ska man säga år tjugotjugo eller år tvåtusentjugo (eller tjugohundratjugo)? Röstar på tjugotjugo. Oavsett vad man ska säga så ser jag så mycket fram emot det här året. Jag har inga storstilade planer eller löften men ser väldigt mycket fram emot det nya året.

Jag har suttit och skrivit ner lite lösa tankar och förhoppningar kring vad jag vill göra i år. Riktigt såna där typiska saker som att äntligen ta tag i alla fotografier som finns utspridda på olika hårddiskar. Och förstås försöka överleva ekonomiskt som vårdledig och inte få cabin fever av att hållas hemma mest hela tiden. 

Förhoppningsvis kommer året innehålla mycket vanligt familjeliv och så lite hus- och trädgårdsfix. I vår och sommar tänker jag lägga tid och energi på vår trädgård. Hittills så har vi bara låtit det sneda körsbärsträdet växa och den lupinfyllda rabatten fortsätta med det den håller på med. Det enda vi har gjort med trädgården sedan vi flyttade in är att gräva bort några buskar och stenplattor och så har en grävmaskin kört sönder stora delar av gräsmattan i samband med dränering. Men är väldigt sugen på jämn gräsmatta, mysiga rabatter, en uteplats och tusen andra trädgårdsrelaterade saker. Tänker att i år blir trädgårdens år. Allra högst på min drömönskelista finns att färdigställa rummet som ska bli mitt bibliotek, men misstänker att det är lägst ner på den realistiska prioriteringslistan. Men man kan ju alltid hoppas. 

bogdanoffs amaryllis william morris x hm

Hoppas också att jag kommer använda den här klänningen åtminstone en gång (förutom när jag tog bilden tidigare idag). Den kommer från William Morris designsamarbete med H&M från år 2018 och jag har inte använt den en enda gång hittills. Den har lite fel passform osv, men är kanske den drömmigaste klänningen jag äger?! Har förresten också väldigt många drömmiga finsktillverkade vintageklänningar. (Är 2020 året jag får tummen ur och äntligen säljer bort dem på Etsy?)

Kommentarer

  • Sandra Neuman 02/01/2020 12:02pm (7 månader sen)

    Helt klart tjugotjugo! Det är ju så enkelt om man jämför med tidigare tvåtusennitton eller tjugohundranitton. Känns nästan som back to the 90´ när man kunde prata om nittiåtta och folk ändå förstod.

    Spännande med trädgårdsplanerna! Jag funderade på att eventuellt gå ut och gräva ner julens hyacinter idag :P

Skriv en kommentar