Oreange testheader ps2

Sneak peek på våra bröllopsporträtt

Skrivet av Eivor Bäck 13.10.2020 | 2 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Idag har vi varit gifta i tjugofem dagar. Och jag har fortfarande inte övat på min nya autograf eller skapat en ny mejladress. Men det var inte det jag tänkte blogga om ikväll, utan våra bröllopsporträtt. 

Som jag redan har nämnt så fanns det två saker jag verkligen inte ville kompromissa bort när det kom till vårt bröllop: det första var en fin ring och det andra var ordentliga porträttbilder. Vi har typ inga bilder av oss två tillsammans, inte ens någon grynig puss-selfiebild från när vi var nykära tjugotreåringar. Och är det någon gång man ska passa på att ta bilder tillsammans så är det väl när man gifter sig!

Min syster tog några foton av oss efter vigseln och svärmor knäppte några bilder när vi skar bröllopstårtan, men jag ville också ha en professionell fotograf. Jag kontaktade Josefin som driver Josefin Westin photo och fastän jag inte direkt hade bra framförhållning (inget med vårt bröllop hade bra framförhållning haha) så hittade vi ett datum som passade oss båda. 

OI000554 behind the scenes bröllopsfotografering

Så den sista måndagen i september, drygt en vecka efter att vi hade gift oss, körde vi ut till Storsand i Monäs och träffade Josefin. Dagen innan hade varit mulen och grå men på måndagen sken solen och ljuset var så fint. Vi började med att fotografera i skogen runt Storsand och efteråt fick jag plocka drösvis med älgflugor ur håret. Men vad gör man inte för att få fina bilder?! Sedan körde vi mot Monäs och fotograferade vid vattnet (nedanför huset där Jimmy vistades massor när han växte upp). Och så avslutade vi på en (tröskad) åker precis när solen försvann bakom trädtopparna och dimman dansade över åkrarna.  

DSC 2870 josefin westin photography sneekpeak 2

Bild tagen av Josefin Westin photo

Dagen efter fick jag ett mejl med sneak peek-bilder från Josefin. Och om några veckor kommer de färdigredigerade bilderna, då ska jag välja ut en att framkalla och hänga på väggen. Jag kan redan nu gissa att det kommer att bli svårt att välja en, så risken finns att vårt hus snart är tapetserat av olika bilder när Jimmy pussar på mig haha. 

DSC-2891 josefin westin photography sneekpeak 1

Bild tagen av Josefin Westin photo

Jag förstod på Josefin att nästan alla som gifter sig vill ta sina bröllopsporträtt på bröllopsdagen (då kan man ju ta first look-bilder och brudkamningen är i skick) men vi var riktigt nöjda med att ta våra bilder en annan dag. Barnen hade barnvakt och vi hade inget annat vi borde tänka på. Det fanns inget stressigt tidsschema att förhålla sig till, vi kunde köra till den bästa fotograferingsplatsen utan att vara oroliga över hur vi skulle hinna tillbaka till bröllopsmiddagen och så behövde vi inte vara rädda för att smutsa ner finkläderna. Dessutom vet vi ju alla att de bästa bröllopsfotograferna blir bokade långt på förhand, så om man har noll framförhållning så kan man istället boka dem till en måndag. 

Du gillar kanske också…
Bröllopsinspiration och vår bröllopsplanering
Vår vigsel och bröllopsmiddag

Kommentarer

 • Felicia 17/10/2020 10:04am (3 år sen)

  Wow, vilka fina bilder på er!! :)

  • Eivor 22/10/2020 9:20am (3 år sen)

   Tack snälla! Så duktig fotograf! :)

 • Nelly 20/10/2020 11:51pm (3 år sen)

  Väldigt vackra foton på er!
  Får du skriva autograf ofta?

  • Eivor 22/10/2020 9:20am (3 år sen)

   Tack! Njae det ska jag väl inte påstå. Men alltid när jag åker till posten och hämtar ut paket vill de ha en ;)

Skriv en kommentar