Oreange testheader ps2

Stoppa stickasockor och pärla pärlplattor

Skrivet av Eivor Bäck 08.02.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Jag tänkte låta kamerarullen avslöja vad vi sysslat med sen senast. Men det visade sig vara en ganska dålig och tråkig idé. Två saker hade jag tydligen tagit bild av:

stoppa raggsockor

Innan gårdagens På spåret satt jag och stoppade ett par stickasockor. Ett tecken på att du inte har ett arbete att gå till på vardagarna: du har tid att stoppa sockor en vanlig kväll. För övrigt är dendär stoppvampen i trä en perfekt sak man kan leta efter på loppis om man inte vet vad man ska köpa. Alla behöver en stoppsvamp och det är inget som finns på Prisma direkt (vad jag vet? har aldrig kollat?)

pärla pärlplattorIdag åt jag glass och pärlade en stor regnbåge med fyraåringen. Han har äntligen passerat skedet pärla-symmetriska-mönster och pärlar numera Claas-balmaskiner, traktorer med taklucka och jultomtar som är ute och går i svarta natten.  

Vi är för övrigt fortfarande sjuka. Jag måste ha jinxat allt när jag för någon vecka sedan utbrast hur skönt det är att vi varit friska i princip hela hösten, ett underverk jämfört med förra året som kantades av förkylningar blandat med mitt gravidillamående. Men efter att jag utbrast det där så har åtminstone en familjemedlem varit sjuk varje dag. Ja ja, är det vabruari så är det. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar