Oreange testheader ps2

Torsdagsförmiddag

Skrivet av Eivor Bäck 21.02.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Häng med på en vanlig torsdagsförmiddag hos oss:

plocka ur diskmaskin

Efter morgonamning i sängen och sånt och efter att fyraåringen hade cyklat iväg till dagis så gjorde jag frukost. Medan vattnet kokade upp i vattenkokaren plockade jag ur diskmaskinen. Hatade den här bestickbrickan när vi köpte diskmaskinen, älskar den nu. 

glasstårta_maräng_daim

Efter frukost, ett telefonsamtal med min mamma och två misslyckade försök att få igång elden i spisen så "bakade" jag klart glassmarängtårtan till helgens födelsedagsbarn. Vet inte om man ens kan kalla det "baka", jag vispade grädde, hackade choklad och rörde lite, typ. 

nykarleby tallskog

Elvira har börjat matvägra och spottar ut all mat jag gör. Så idag blev det burkmat direkt från S-market som givetvis slank ner på tre röda sekunder. Det var så fint väder så efter lunch gick vi på en promenad. Det var alldeles för fint väder för att vara februari. Jag avslutade promenaden med att beskära en syrenbuske lite så att jag fick ta in några kvistar, fullt av gröna knoppar redan. 

vita tulpaner hand

Alltså tulpaner med "rimfrostkant". Jag kan inte se mig mätt på dem just nu. Jag antar att det finns någon korrekt florist-term, men jag tycker att mitt påhittade ord beskriver tulpanerna tillräckligt bra. Jag skulle bara ta en bild, men med en klåfingrig bebis så blev jag tvungen att ta typ tjugo innan jag hade en bild där det inte fanns någon fotobombande bebishand med. 

Idag är det veckans bästa dag: bebisyoga, loppisrunda, fredagsmiddag och På spåret. Och imorgon ska jag tillbringa fyrtio procent av min vakna tid i bilen och resterande tid på Ikea i Tammerfors. Kul!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar