Oreange testheader ps2

Två båthus, ett får och en skranglig brygga

Skrivet av Eivor Bäck 07.07.2020 | 2 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

I lördags beväpnade vi oss med en solrosbukett, packade finkläderna i en plastpåse och åkte till mina föräldrar på examenskalas. Min syster har fått dubbelexamen så hela lördagseftermiddagen gick åt till att äta tårta och alla dagar efter det har vi ätit tårtrester. Mums! Här på Bergö har det egentligen inte hänt så mycket de senaste dagarna, vi har hållits nära tårtlådorna och sett halva Colorado Avenue. Jag har sett filmen förut, men inte med mina nya Nykarlebyfärgade glasögon. Nu känner jag plötsligt igen både platser och människor. Där är ju det där fina huset med de perfekta färgkoderna! ropade jag. Och titta, den där människan är ju din gamla historialärare! Min sambo var måttligt road, men jag är tyvärr en filmpratare och tydligen allra mest när jag känner igen Munsala kyrka. 

Annars har vi passat på när vi har barnpassningsmöjlighet att varje kväll åka på fotograferingsrunda. Han jag bor med har en hel arsenal med actionkameror, drönare och andra fiffiga teknikgrejer. Men jag kan ingenting så jag håller bara i min nya kamera, riktar den åt något håll och trycker på avtryckaren. En hel del bilder på båthus, får och bryggor har det blivit, det är ju trots allt det Bergö består mest av.

OI000122OI000131OI000132OI000121 Nu är det bara dags att fundera ut nästa steg i den här nya fotograferings-grejen. Att lära mig vad gyllene snittet är? Eller börja förstå mig på kamerans olika knappar och funktioner? Eller börja använda mig av något bildredigeringsprogram? Eller köpa en snygg väska att ha kameran i (röstar såklart på det sista alternativet haha). 

Kommentarer

 • Sandra Neuman 07/07/2020 5:24pm (3 år sen)

  Nej vilken tjusig brygga!!!!! :D

  • Eivor 09/07/2020 8:32am (3 år sen)

   Ja den var riktigt häftig! Skulle den inte vara så skruttig och jag så feg skulle jag absolut ha klättrat över bommen och gått på den :D

 • Fina Christina 08/07/2020 8:26am (3 år sen)

  Å även fast man gått fotokurs för flera år sen så vill man glömma av fototermerna och hur det ska fotas egentligen. Jag kör på känsla! :D Hojta till om du hittar snygga fotoväskor, jag är också i behov av en.

  • Eivor 09/07/2020 8:32am (3 år sen)

   Känsla är bra! :) Yes, kommer hojta högt när jag hittat en väska.

Skriv en kommentar