Oreange testheader ps2

Två nya muminmuggar

Skrivet av Eivor Bäck 26.09.2021 | 1 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Jag brukar inte så ofta köpa muminmuggar. Det kommer ju ut nya muggar mest hela tiden, och vi har redan så många. Mina favoriter är de muggar som fokuserar på en karaktär så de har vi ganska många av. Men de flesta av muggarna är min mans från tiden innan vi blev tillsammans. 

Men så såg jag för några dagar sedan att det numera finns två muminmuggar som säljs exklusivt på Citymarket. Muggarna är varianter på den gula och den blåa muminmuggen från 1990-talet men de är 0,4 liter stora. Såklart körde jag raka vägen till min närmaste Citymarket (i Jakobstad) och köpte en av varje sort. ny muminmugg stor temugg arabia

Se så fina de var idag när de modellade på en mossig sten i höstsolen!

gul muminmugg arabia finland

Jag tycker mer om den gula muggen. Där får man följa med muminmamman när hon sågar ved, bär på fika och står på en stenhög och har hemlängtan medan svanar flyger över hennes huvud. 

blå muminmugg arabia finland

Den blåa muggen är den konstnärliga; med det nedklottade mumintrollet, den koncentrerade pappan som målar så att färgen yr och mamman som målar sin familj på fyrväggen. 

Vad tycker ni om de nya muggarna? Har ni redan köpt någon? 

Du gillar kanske också…
De nya muminmuggarna

Kommentarer

  • Hanna 26/09/2021 10:26pm (21 månader sen)

    Jag har också köpt mig två muggar. Dock är jag inte så förtjust i den blå muggen, så blev två gula. Funderade om jag skulle köpt en blå också bara för att ha en.. men samtidigt har jag hört att det kommer ges ut en hel serie med dessa större koppar, så tänker att jag bara ska köpa dem jag verkligen gillar! /Hanna

    • Eivor 12/10/2021 8:56am (20 månader sen)

      Den gula är också min favorit! Tycker Muminpappan ser så aggressiv ut när han målar på den blå haha. Alldeles rätt tänkt tycker jag, det är ju sånt man verkligen gillar som man ska köpa :)

Skriv en kommentar