Oreange testheader ps2

Två perfekta dygn

Skrivet av Eivor Bäck 27.12.2019 | 1 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Jag hoppas verkligen att de sista dagarna på det här året indikerar hur nästa år kommer att bli, för isåfall verkar det som om år 2020 kommer att bli ett väldigt mysigt år med massa julmat. 

Igår kom min familj upp och åt julmatsrester och Johannes fick visa upp alla sina julklappar. Och på eftermiddagen fick Elvira inviga sin babypulka hon fått av jultomten och vi gick en kort promenad hela gänget. Så skönt att det fallit några centimeter snö så att världen blev lite ljusare! Mina föräldrar tog med sig Johannes hem till dem så nu är vi enbarnsföräldrar i två dagar. Vi inledde starkt med att titta på ishockey, äta chips och jag pillade i mina excelark och planerade nästa års ekonomi. Och så åt Elvira en ordentlig grötportion (ordentlig i hennes mått mätt, det var väl typ fem matskedar gröt), vilket innebar att hon sov hela natten och vaknade först klockan sju. Halleluja! Sen sov vi vidare till nio. Halleluja! Hann även gå till biblioteket och banken (ingen kö på banken! Halleluja där med!). Sen åt vi julmatsrester för fjärde dagen i rad (gott!), fick besök av kompisar (kul!), städade badrumsskåpen (skönt att ha det gjort!) och nu ska jag läsa (glömde visst att göra det i förrgår...). Och så kommer ju På spåret ikväll. Och eftersom Elvira är sex månader gammal så får jag inte donera bröstmjölk längre vilket gör att jag kanske ska smaka på sambons fredagslonkero (kanske gott eller kanske äckligt, har glömt hur lonkero smakar?!).

uthus trottoar snö

Känner mig så harmonisk just nu. Det måste vara julmatsdieten och snön som gör det.  

Kommentarer

  • Sandra Neuman 28/12/2019 3:33pm (3 år sen)

    Jag hoppas verkligen att nästa år blir helt tvärtemot för oss med tanke på hur kaotiskt det är att vara hemma allihopa så här länge ;)

    • Eivor 30/12/2019 7:18pm (2 år sen)

      Än så länge har vi klarat oss undan kaoset, men jag bara väntar på att det ska komma :)

Skriv en kommentar