Oreange testheader ps2

Vårens första middagsutflykt

Skrivet av Eivor Bäck 23.04.2020 | 2 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Jag försöker desperat komma på lite roliga vardagsäventyr för femåringen eftersom varje dag hemma ser typ likadan ut. Det är Lego-bygge, Värsta bästa barnvakterna på tv, fotbollsspelande och att jag hela tiden säger att han måste vara tyst för att jag ammar lillasyster. Han verkar inte vantrivas direkt utan är nöjd och glad, men hur kul kan det egentligen vara att vara hemma med sina tråkföräldrar hela tiden? 

IMG 20200422 165659

Jag försöker vara lite kreativ och hitta på lite knasiga saker som han uppskattar. Som igår kväll när jag middagstid sa åt alla att klä på sig utekläderna och så åkte vi iväg med bilen på hemlig resa. Jag körde ner till havet och så serverades dagens middag på en träbänk. 

utflykt snabb middag

Ansträngde mig inte direkt med maten utan slängde ner alla rester jag kunde hitta (lite pasta, lite pesto, en kall tonfiskröra, kokt ägg och tomatbitar) i glasslådor. Varsin gaffel och varsin vattenflaska och så var picknicken klar. Det behöver ju inte vara svårare än så och femåringens ögon glittrade när han förstod att vi skulle äta mat utomhus. 

Det var igår. Nu är det ny dag och jag ska väl snart starta Värsta bästa barnvakterna igen. 

Kommentarer

 • Rebecca 23/04/2020 12:59pm (3 år sen)

  Va mysigt bestyr!!

 • Sandra Neuman 04/05/2020 12:00am (3 år sen)

  Ni är välkomna hit på utflykt om ni känner för det någon dag :) Mina barn är snälla och bjuder gärna in andra barn att leka i deras jordhög.

  • Eivor 06/05/2020 2:17pm (3 år sen)

   Jättegärna! Har iofs ett blygt barn så det kan hända att han mest står bakom mina ben och tittar på jordhögen 😅

Skriv en kommentar