Oreange testheader ps2

Vecka 43

Skrivet av Eivor Bäck 21.10.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Dags för vecka 43! Jag är så redo för en ny vecka, och nu ska det bli lite ordning på torpet. Förra veckan gick mest åt till att resa tycker jag. Men nu är det tillbaks till lite rutiner, fyraåringen ska vara på dagis några dagar och jag har tänkt räfsa (våra två stora ekar har ännu inte tappat sina löv - men jag går bara och väntar). Det här har jag tänkt syssla med denna vecka:

Måndag: Fyraåringen är på dagis och jag har passat på att städa hans rum och så slängde jag bort två skruttiga ballonger från McDonalds som han haft i ett halvt år. Hoppas han inte märker vad jag har gjort när han kommer hem. Jag ska hämta från dagis och så tänkte jag att vi ska gå en sväng via biblioteket. Om alla barn är nöjda på kvällen tänkte jag plocka fram symaskinen. 

Tisdag: Tisdag betyder jomppadag för hela familjen. Jag har starkmamma-jomppa på eftermiddagen och fyraåringen har familjegymnastik på kvällen.

Onsdag: Helt ledig dag! Fyraåringen har inplanerat dagis och blir det inte att räfsa eklöv så blir det att hållas inne och måla panelbräder till farstuväggarna (eller en kombination av båda). 

Torsdag: vi har tid till fysioterapeuten med Elvira. Johannes är hemma från dagis så han ska få komma med, så jag hoppas att han är nöjd med att sitta på en stol och se på Youtube. Förra gången försökte jag tajma besöket med att hon skulle var lagom mätt och lagom pigg men det blev pannkaka av alltihop eftersom hon blev blyg för första gången i sitt liv och grät sig genom besöket. Nytt försök denna gång. 

Fredag: Mammababy-yoga i Vasa på förmiddagen och Johannes är på dagis. Är vädret fint och vi inte behöver hämta Johannes från dagis så tänkte jag lämna i Vasa någon timme. Jag köpte inte någon tunn vadderad jacka i Sverige så det är jag fortfarande på jakt efter. Och så blir det självklart fredagsmys som vanligt. 

Lördag och söndag: Han jag bor med ska kanske bort så då har jag fullt program med att ta hand om mina två barn och se till att de hålls mätta och nöjda. Fyraåringen mumlade något igår om att det var tråkigt och att han skulle vilja pyssla, så det kanske blir en av dagarnas program. En riktigt pysseldag med vattenfärger, modellera och pärlor. 
barnrum retrotapet städa

Nystädat barnrum! I stories på Instagram ser ni stöket innan (med en strategisk gång från dörren till sängen). Min medhjälpare somnade i sittern så  dammsugningen får vänta ett tag. Tur att dammråttorna inte är så stora att de syns på bild. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar