Happy happy joy joy

fredag 11 november 2016 - 23:46 | 0 Kommentarer

Denna veckas nyhetsflöde har varit allt annat än muntert sen Trump vann presidentvalet i USA. Det har varit så överflödat med Trumpskrivelser att jag nästan missat ett par riktiga ljusglimtar. Synd vore det om det hände!

Det är så att jag blir sjukt glad när det går bra för någon jag känner. Det kan vara allt från nytt jobb, studieplats, hitta pengar på gatan eller sätta PB i knäböj. Vad som helst men glädjen smittar av sig.

 

Här kommer 5 saker från denna vecka som gjort mig superduperglad.

event media banner lrg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sofie Lybäck har jobbat många gånger på Wasa teater och jag har haft nöjet att stå på scenen med henne ett par gånger. Hon jobbar STENHÅRT och är tokduktig. Så släpps nyheten om att hon är med i en Engelsk uppsättning av La Strada och ska turnera i England och slutligen spela 6 veckor på WEST END! Helt fantastiskt!

http://mytheatremates.com/news-oscar-winning-fellini-film-la-strada-gets-musical-
stage-premiere/

14856016 653812838114926 1870127927111006046 o

Jennie Von Storbacka släppte en ny singel, New Orleans. Den har en rytm och en melodislinga som är så jäkla medryckande! Ovanpå den ligger Jennies sång som balsam för öronen.

Lyssna här  https://open.spotify.com/album/6OfQ2thPhEHX1k4wADB5OF

 

cropVLBLOT 870724Pressbild

Patrick Jern har stått för de roligaste mellansnacken jag hört från ett bröllopsband (The Siewert Öholm Experience). Förutom det att han är en rolig och helskön typ får han också ESSM Award of Excellence för att vara den kunnigaste forskaren i europa inom sexualhälsa. Priset ges till en läkare eller forskare, som är under 40 år gammal, och som har gjort exceptionella framsteg i forskningen inom sexualmedicin. HEJA PUTTE!

http://online.vasabladet.fi/Artikel/Visa/121704

K3 6516Foto: Frank A Unger / Wasa Teater

Pleppo har premiär på Wasa Teater ikväll. 10.000 förhandssålda biljetter. Åt det säger jag bara: WOW! Och Ted & Kaj är så otroligt skickliga på det de gör, det är ett nöje att betrakta deras show. Man kan inte göra annat än gilla dom. Sen att de är fantastiskt fina människor skadar ju inte heller. Hurra för Pleppo! Ikväll går jag på premiären och gottar mig.

 

K3 6249Foto: Frank A Unger / Wasa Teater

Som grädde på moset så hade vi igår kväll vår tredje provpublik med Maskeradmordet. Det är så skönt att äntligen få lite publik att agera med, när det nu en gång innehåller interaktiva element. Efter föreställningen hade vi feedback tillsammans med de som varit och kollat. Det är så viktigt att få information om vad som fungerar och vad som borde förbättras eller förtydligas. Idag har vi första förberedande genrep på dagen. Det är sista gången vi kör utan publik. Efter det är det premiärvecka och premiär på fredag. Teatern har förresten en premiärbiljettstävling, kolla in den här: http://www.wasateater.fi/premiartavling/

 

Kan man vara annat än glad när det går så bra för människor i ens omgivning? 
Brukar du bli glad för dina vänner & bekantas framgångar och glädjeämnen? 

 

Kategorier:

lite allvar

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.