Rityta 82x

Välkomna till Breakfast to Dinner

Skrivet av Erika och Dominique 26.02.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Välkomna till Breakfast to Dinner. Tanken med denna blogg är att förmedla en kreativ känsla i köket och visa att det inte ska vara alltför svårt att tillreda näringsrik och god mat. Ni kommer få ta del av allt från frukost till middag och följa med oss under våra experiment i köket som oftast blir till god och ätbar mat.

 forsta inlagg

Nu kanske ni undrar vem vi är?

Den ena delen av duon består av Erika Backman. 24-årig utvecklingspsykologi studerande som mellan gradu skrivandet tycker om att promenera ute i naturen och att hänga med sina vänner. Jag strävar efter att leva en så vegansk livsstil som möjligt och upptäcker dagligen nya saker i köket.

Den andra delen av duon är matlåda experten Dominique Donner, 23 år gammal. En färdig socionom som förutom sitt arbete tycker om att träna, stå i köket och hitta på egna recept. En allätare med fokus på näringsrik vardagsmat.

ERIKADOMMERATT 01
Ni kommer även kunna följa oss på instagram under namnet breakfasttodinner. Där delar vi med oss av både bloggmaterial men även kaoset i köket som ibland (ofta) kan uppstå (kommer dock ses på instagram stories).

För vår grymma header och profilbild vill vi tacka för talangfulla och underbara vän Tintin Rosvik.

 

Nu kör vi och vi hoppas ni kommer få inspiration och motivation till att laga mer och bra mat!

Erika och Dominique

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar