Bloggheader Caroline3

19 personer jag följer och tycker om på instagram

Skrivet av Caroline Eriksson 05.02.2021 | 0 Kommentarer

Intstagram har gått och blivit ett favoritmedie för mig, när det kommer till sociala medier. Bloggen är ju underbar på sitt sätt, jag säger inget annat. Men för tillfället, som trött småbarnsmamma som studerar och har en pågående praktik, så tar den tid.

Med instagram så är allt lite snabbare och det behöver inte vara så långdraget eller uttänkt. Även om jag fått lära känna många nya människor via bloggen, så är det lättare att få nya vänner via instagram.

 

Som med allt annat är det algoritmerna som styr, och vad och vem du väljer att följa så får du se mer av.

Nu ser jag inte vitsen att fylla sitt flöde med sånt som mår dåligt av, så jag ser det som mitt ansvar till mig själv att följa de som intresserar och inspirerar mig, samt breddar mitt synfält. Tycker jag alltså att mitt flöde är för vitt och cis, då ser jag till att få in lite mångfald i det.

 

Och här är 19 saker och personer som jag följer och tycker om på instagram.

 

instagram1

 

För mig är det så befriande och fint att få se människor i alla olika färger och former. Att se någon annan vara stärkt och trygg i sig själv, gör mig samtidigt stark och trygg. 

Stephanieyeboyah, Kenzie Brenna, Greta Nikolina och Dexrated är några av dem som förgyller mitt flöde.

 

instagram2

 

Jag följer många kreativa själar, och här är några av dem.

Floristgaraget, Spiranden, Sari N, Garnknuten, Pernilla, Watoto toys och Martina Uthardt.

 

instagram3

 

Jag följer feminister och de med fina funderingar och kläder.

Stina Wollter är den som jag alltid vill ha i mitt flöde. Även likaså med Karin Kajjan, som är författaren bakom "Livsviktigt, en handbok i kroppspositivt föräldraskap". Så fin och bra funderingar.

Samma med Atillayoldas och Kobranhugger som är ett måste i mitt flöde.

 

instagram5

 

Och så följer jag en massa föräldrar. Många som var gravida samtidigt som mig, och idag har barn i samma ålder. Många som har blivit vänner till mig, och som gjort att det senaste året inte känts lika ensamt. Och  Hej hej vardag, som är igenkänning på hög nivå, får representera dem.

 

instagram5

 

Och så följer jag faktiskt konton om hälsa och sånt, men inte nödvändigtvis de som tränar sig svettiga eller tar snygga gymbilder.

Morotsliv, som är en så fin människa, Martina Johansson (som även är författaren bakom "Hormonstark") och Lesscarbs Fanny som jag fann via Morotsliv.

 

Det här är bara några av många jag följer, och som gör mig glada att se i mitt flöde. Kanske du fick något fint tips att följa, som också kan göra dig glad. :)

 

 

 

Blev inspirerad att skriva detta blogginlägg efter att ha läst

Carolines (inte jag då) blogginlägg: "7 ointressanta / störande saker på instagram".

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar