bloggheader6

24 timmar utan att klaga

Skrivet av Caroline Eriksson 18.02.2018 | 0 Kommentarer

Först och främst;

tack för alla kommentarer angående komposten på inlägget under detta. Fortsätt skriv om du har kompost, vad du har och vad dina erfarenheter är. Jag ska bara arbeta några timmar och sen ska jag svara på alla era kommentarer.

 

För det andra;

hade egentligen inte tänkt blogga nu innan jag åker iväg på söndagsarbete men såg att mamma delat en status om en utmaning, och plötsligt kände jag mig lite äventyrlig och tänker haka på. Det handlar om något jag gjort förr, och nu igen ska jag alltså gå 24 timmar utan att klaga.

 

Många kanske tror det är enkelt, men många och även jag, inser inte hur lätt vi människor har för att klaga. Är det inte över räkningar så kan det vara om vädret eller mensvärken. Och hur mycket man än klagar över det så kommer fortfarande räkningar att rulla in, samtidigt som att vädret inte är något man kan ha makten över. Mensvärken är kvar även hur många gånger man säger "Faaan fan vad jag har ont". Testad sak.

 

Så från och med nu och 24 timmar framåt ska jag inte klaga en enda gång, och jag ser fram emot att se hur livet förändras. Och framförallt hur pass medveten jag måste bli om mina egna tankar innan jag yttrar dem. 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar