bloggheader6

3 bilder innan jag hamnade tillbaka till en så kallad vardag.

Skrivet av Caroline Eriksson 03.09.2017 | 0 Kommentarer

Jag har hamnat i någon slags chock efter att ha kommit tillbaka i arbetslivet efter en sommar med nattarbete och nästan fem veckors semester. Inte för att det känns dåligt på något sätt, men min kropp är inte riktigt van med att stiga upp halv sex på morgonen. Däremot har jag arbetet och min roll i yrket in i benmärgen, så allt går ändå bra.

 

I morgon är jag dock tillbaka som förr, med blogginlägg om vad som har varit revolutionerande för mig i vardagen och hur du får lite mer harmoni i ditt liv. För revolution och harmoni, det behöver väl vi allihopa?

 

Nu tänkte jag ba dela med mig av tre bilder jag lyckades fotografera innan jag kastades tillbaka till någon slags vardag med normala rutiner, som alla andra.

 

IMG 7592

 

Följer ni mig på instagram, och är medveten om att jag regelbundet uppaterar min insta-storie, har ni redan hunnit se då jag stod och plockade bär i min egen skog. Kommer ju att kunna lura vem som helst att jag är en friluftsmänniska som kan går runt i timmatal i skogen, för det skulle man ju kunna tro av den här bilden.

Sanningen är att bara ett par meter bakom mig står vårt hus. Så nära har vi till skogen!

 

Gick dock en bit in i skogen så inte någon kissat "av misstag" på bären.

 

IMG 7595

 

Nu har vi hunnit se hur solen beter sig vid vår tomt, och har valt ut åtminstone sex träd till som ska ryka innan det blir vinter. Sen har vi riktigt på riktigt sol från morgon tills det endast är stjärnhimmel som lyser upp universum för oss.

Det känns så häftigt att man ba kan ta och bestämma precis hur man själv vill ha det. Hur man vill bo. Att vara vuxen och skogs-/tomt-ägare är inte så dumt.

 

IMG 7601

 

Tills vidare sågar vi redan fällda träd som ska hålla oss varm i vinter, och ge oss extra mysfaktor.

 

Sådärja. Det var tre bilder. Nu ska jag färdigställa det blogginlägg som publiceras prick 06:00 i morgon bitti. Tills vidare, 

sov så gott, alla hjärtan.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar