blogghedaear

3 goda saker med mig och livet.

Skrivet av Caroline Eriksson 28.02.2018 | 0 Kommentarer

Jag fick utmaningen att svara på tre goda saker i fem olika kategorier om mig och mitt liv av Lotta, och jag som älskar utmaningar och att se det positiva i livet fyller absolut i denna lista. Sen när det kommer till att försöka komma på positiva saker om en själv, även om det bara handlar om tre, så kan det bli svårt mellan varven.

”Herregud, vad ska andra tänka? Ljuger jag för mig själv om jag tycker jag är fin? Snäll? Finns det ens något positivt att se i vissa saker?”

 

Öh, ja? Jag tror man kan öva upp sig att bli mer positiv och framförallt tycka mer om sig själv, eftersom det då blir lättare att acceptera andra när du först och främst kan acceptera dig själv. Dock är det något man måste öva på hela sitt liv, och därför tar jag tacksamt emot denna lista att fylla i. Så välkommen att läsa vilka goda saker jag hunnit reflektera över nu, och i slutet så ger jag dig själv ett tips! Mitt i allt lär du dig något nytt om mig, och många härliga nya ting om dig. <3

Puss på er.

 

BulletJournal 30daysofyoga 1

 

TRE GODA SAKER I MIN DAG

Nu när jag fyller i den här listan är det måndagskväll, så kanske det är tänkt att jag ska fundera vilka tre goda saker som hänt idag?

1. Yogan, som tack och lov var en mindre aktiv yoga och mer fokus på att stretcha ut alla mina chockade muskler av den träning de fick dagen före. Om några timmar får du se här på bloggen världens gulligaste bild som har just med yogan att göra. ;)

2. Solskenet. Vågar nästan inte skriva det offentligt att jag uppskattar solen så mycket, för hux flux jinxar man allt och det blir så där grått och eländigt som hela hösten var. Men ja. Skit samma om det är minus tjugo grader. Solen sken idag och det är jag tacksam för.

3. Katterna som börjar bli allt mer och mer tryggare utomhus, för de minns tydligen hur hysterisk jag var då minken uppenbarade sig en av de första dagarna vid huset.

Mohicana chockade oss totalt med att gå från soffpotatis till den katt som går ut frivilligt för att göra sina behov. Efter varje gång gräver hon världens största hög med snö och trippar lyckligt in igen. Nu verkar det som att de andra katterna har sett henne vara utomhus tillräckligt många gånger, för idag for Leila ut frivilligt, och njöt av den friska luften.

 

3brasaker medmig

 

TRE GODA SAKER OM MIG

1. Jag har humor och vågar bjuda på mig själv. Humorn kan kanske vara lite rå, men alltid hjärtlig.

2. Jag har humör. Vilket lika gärna kan vara negativt som positivt, men för det mesta ser jag det som positivt att jag vägrar låta någon behandla mig illa och vågar stå upp för andra som blir illa behandlade. Dessutom kan det dåliga tålamodet även resultera i att saker blir gjorda. Som sagt, jag ser det positiva i det mesta. ;)

3. Jag är kärleksfull.

 

3brasaker huset

 

TRE GODA SAKER I LIVET

1. Familjen. Och framförallt Fredrik, även om jag älskar mamma och syskonen lika mycket, men på ett annat sätt. Men nu ser jag Fredrik och katterna som min familj, och det känns konstigt hur man från allt ha varit uppväxt med en familj kommer till en stadie då man skapar sin egen familj. Även om våra ungar är lite hårigare än andras.
Hur som helst så har jag lyckan att ha en familj omkring mig som älskar och accepterar mig för den jag är.

2. Huset. Jag går fortfarande runt på rosa moln och är evigt tacksam för att jag och Fredrik har lyckan att bo i detta hus, huset vi byggt med egna händer.

3. Förutom träningsvärk och problem med magen (samt hypotyreos och celiaki) så har jag hälsan, och det är något jag är evigt tacksam för. Speciellt då jag har hunnit leva ett liv då jag inte mindes hur det var att vara utan värk, utslag eller att vara inlagd på avdelning var och varannan månad. Så hälsan är något jag alltid kommer att vara tacksam för, och aldrig aldrig aldrig ta för givet.

 

3brasaker vinter

 

TRE GODA SAKER I ÅRET

1. På vintern existerar inga fästingar, myggor eller getingar.

2. Sommaren med bara vägar och härliga kvällar.

3. Här skulle jag kunna skriva om födelsedagar, men skriver om något som hör till och det är hösten med alla vackra färger.

 

3brasaker bloggen

 

TRE GODA SAKER I BLOGGEN

1. Jag är ärlig och berör förhoppningsvis någon någongång med vissa saker jag delar med mig av. Hur som helst så berör ni mig när ni vågar dela med er av era egna erfarenheter till mig, till alla som skriver tack eller bara ger av sin tid att skriva en kommentar.

2. Allt bloggen har gett mig här i livet. Även om jag sist och slutligen gjort det själv, så har bloggen varit ett bra verktyg att nå mina drömmar och mål.

3. Alla fina människor jag får möta. I verkliga livet, men även här i internet-livet, som är minst lika viktigt.

 

 

TRE BLOGGAR 

som jag vill utmana är

precis varenda en av er som läser det här. Du behöver inte ens ha en blogg, för min skull räcker det bara att du tar och skriver ner det för dig själv. Att du får tid att reflektera och fundera över allt det fina du faktiskt har omkring dig. Det kan vara allt från den mjuka katten till den goda bullen du ska njuta av idag.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar