blogghedaear

5 annorlunda trender från 2017

Skrivet av Caroline Eriksson 18.12.2017 | 0 Kommentarer

Det sägs väl att modet är något återkommande, och jag som annars inte är någon som faller för modeflugor, så har känt mig rätt så hemma i år 2017. Till exempel så blev det nästan mode med mjukisbyxor och enorma ögonbryn, och jag hör till båda kategorierna.

 

Men det finns vissa trender jag inte föll för och som jag ser med spänning på om de följer med till nästa år, om de kommer att försvinna för gott, eller *huuu* dyka upp om 20 år igen.

 

giphy
Jag skyller på Spice Girls och Brittan för att folk frysit om magen i år.

 

Magapaitto.

Som 90-talet. De som var unga då var kanske lyckliga över att det tog slut, men fick huvudvärk när de märkte att silvriga skor och höga och påsiga jeans i ljusblå färg blev pop igen i år. Och magapaitto.

Jag hoppas och tror att nästa års trend blir lite längre modeller, för då har jag lite lättare att hitta kläder som värmer min mage. / MVH Caroline, 87 år.

 

giphy 4

 

Chokers level II.

Chokers är något som jag trodde skulle försvinna från föregående år, men trenden blev bara ett steg längre. Från att ha varit enkla tygband som ger en känslan av att inte få luft, så blev det glittriga, pärlor och diamanter som prydde halsarna.

Jag önskar att jag hade tyckt om denna trend, men klarar inte av att ha något spänt mot min hals, så jag hoppas att nästa år blir istället att ha något runt sin ankel, eller varför inte handleden? Min hals vill vara friiiii.

 

giphy 1

 

Rita fräknar på ditt ansiktet.

Jag har ingenting emot fräknar och har önskat hela mitt liv att jag hade dem själv, så jag testade faktiskt en gång att rita fräknar på mina kinder. Såg mest ut som att jag eldat lite väl vilt i min Tulikivi och blivit smutsig. Tvättade bort det och fick lov att acceptera mitt ofräckniga ansikte.

 

giphy 3

 

Glitter. Överallt.

På ögonen, läpparna, kinderna, naglarna... och i håret. Och den här trenden vill jag inte se mer av, trots att den är fin. Orsaken? Glitter är som granbarr. Man blir aldrig av med det, hur mycket man än dammsuger.

 

giphy 2

 

Mönster på ögonbrynen.

Eftersom det blev popp att  äntligen  ha lite bredare ögonbryn än ett pennstreck, så fick man även möjligheten att experimentera med formen. Vissa gjorde vågor, andra fjädrar medan andra gick all in för julen och gjorde julgransögonbryn.

 

 

Så, tror ni att dessa trender är här för att stanna,

eller bytas ut mot något annat häftigt nästa år?

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar