bloggheader6

5 saker du inte visste om mig!

Skrivet av Caroline Eriksson 19.02.2019 | 0 Kommentarer

För ett år sedan delade jag med mig av fem saker som du inte visste om mig (skoja ba, har bloggat så många år att jag hunnit göra detta många gånger), och eftersom det var så uppskattat så tänker jag göra det igen. Här är fem saker du inte visste om mig.

 

 

1. PMS FROM HELL

En gång i månaden vill jag sluta både mitt jobb och blogg. Jag vill raka av mig allt hår, färga det i en vild färg, eller åtminstone klippa topparna lite. Bara jag håller ut ett par dagar så kommer allt vara övergående, eftersom jag innerst inne vet att ingenting av dessa saker är något jag verkligen skulle vilja göra.

Det är bara kraftig PMS som härjar. Ba att ta några djupa andetag och hålla sig långt borta från frisörer.

 

 

2. BLIVANDE FLORIST?

Då jag dock är inne i mitt PMS-skov hinner jag fundera ut vilka andra drömyrken jag skulle ha, om jag inte gjorde det jag gör nu. Det kan vara allt från kassatant, bibliotekarie eller florist. Det sistnämnda förstår jag dock inte varifrån den idén började gro, eftersom jag senast i förrgår inte såg skillnad på en tulpan, och den enda växt som överlever i mitt sällskap är gullranka.

 

FLORIST CARRO
Tulpan?

 

3. BRA GENER.

Får visa ID än idag, och jag blir lika glad varje gång. Det gör det här åldrandet inte lika plågsamt, eftersom jag fortfarande ser ut och känner mig som en ungdom.

(ps. Inte för att jag dricker mycket alls, men om jag ska ha en alkoholhaltig dryck så vill jag har en iskall glutenfri öl. Nam!)

 

 

4. RENT HEM = SUR CARRO.

När jag är förbannad, stressad eller rastlös så städar jag. Är för övrigt en relativt cool människa, så det blir inte så ofta. Dock är mina favoritsysslor när det kommer till hushållet att tvätta kläder. Att hänga upp dem i garderoben är av någon orsak lite mer energikrävande.

 

 

5. I LOVE FOOD.

Jag älskar mat, och äter gärna mycket av mat som är god. Nu i skrivande stund ska jag till exempel göra en dippbricka med egenblandad god dipp och grönsaker till (skulle gärna ha tagit chips istället, men får krapula av det), så tänker inte fundera ut någon djupare punkt som nummer fem.

 
Blev du förvånad av någon av punkterna?

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar