bloggheader6

5 saker du inte visste om mig.

Skrivet av Caroline Eriksson 30.01.2018 | 2 Kommentarer

När jag blev utmanad på instagram att berätta fem saker om mig som ingen vet, så blev det lite svårt.

Mest för att jag redan är väldigt öppen av mig och redan hunnit göra såna här blogginlägg två gånger tidigare. Men jag ser även fram lite emot utmaningar, och satt länge igår kväll för att fundera ut saker om mig som kanske inte alla vet av.

 

1. Jag har ett lågt, men stabilt blodtryck. Dock kan det ibland bli lite väl lågt, och då ser jag till att salta maten lite extra för att få upp blodtrycket. Speciellt under arbetsdagar då man behöver vara på alerten.

2. När jag väl sover, sover jag så tungt att inte ens Fredrik får mig väckt om en katt vill ut eller om självaste presidenten skulle komma på besök. Och det är väl lika bra, för vet inte hur positiv jag vore till att ha presidenten på besök mitt i natten.

3. När jag var liten drömde jag om alla andra yrken än det jag arbetar med idag. Jag ville bli superstjärna, författare, veterinär, psykolog och advokat bland annat. Förresten! På senaste tiden har jag fått känslan av att de som inte känner mig tror att jag inte skulle ha något arbete. Mest för att vissa (mest gubbar) antytt att jag inte skulle ha något arbete, senast för några dagar sen. Märkligt.

4. Jag har lätt för att känna glädje, men har lika lätt att för att ha dåligt tålamod. Något som irriterar mig massor är till exempel de som klagar för mycket över sådant man inte har makten över eller kan göra något åt själv för att få den förändringen man önskar.

Visst, det är mänskligt och helt okej att ha lejdon ibland. Men stannar man för länge i en klagobubbla så blir livet rätt så tråkigt, och jag vill ha kul och vara glad.

5. Kan inte minnas när jag vägde mig senast och tog även beslutet att lämna kvar den dammiga vågen när vi flyttade till huset. Det är så otroligt befriande att inte ha någon koll på vad man väger, för det som sist och slutligen väger tyngst är hur vi väljer att behandla oss själva och andra.

 

27023497 10155770371388880 4648623584891808855 o

 

Den nyaste bilden av mig, som jag fotograferade i lördags då hela husvisningen var över och jag fick andas ut.

 

Kommentarer

 • Sara Möller 30/01/2018 10:33am (5 år sen)

  Jag älskar sånahär inlägg :D Angående nummer fem måste det vara typ det mest geniala beslutet någonsin. Det borde jag också göra!

  • Caroline Eriksson 30/01/2018 12:05pm (5 år sen)

   Vad kul att du uppskattade blogginlägget, och ja, att stiga på en våg är ba onödigt så sånt behöver man inte lägga pengar eller tid på att ha i huset :) <3

 • Sandra Neuman 30/01/2018 4:50pm (5 år sen)

  Jag skulle också vilja göra ett sånt här, men jag har så svårt att komma på vad som skulle vara intressant att veta ;D
  Punkt fem ja! Så skulle jag också vilja ha det, men då på diabetesmottagningen är de superfixerade vid vikt *Emoijin som dunkar sig med handen i pannan*

  • Caroline Eriksson 30/01/2018 8:00pm (5 år sen)

   Tro mig, jag satt länge och funderade och tänkte till sist ba att det får vara intressant eller inte bara jag nu kommer på fem saker :D
   Jag förstår att handlar det om diabetes eller något annat så kanske man nog ska behålla vågen. :)

Skriv en kommentar