blogghedaear

8 bilder, 8 texter.

Skrivet av Caroline Eriksson 02.08.2017 | 0 Kommentarer

Det finns vissa saker som gör mig harmonisk. 1. Kärlek. 2. Växter. 3. Fotografera. 4. Platsen vi ska bo på. (+ mycket till men jag kan ju inte hålla på och lista hur mycket som helst). Idag blir det i alla fall någon slags kombination av alltihop, för jag tänkte ta med er på en liten promenad på tomten.

 

Både inne i huset, men även utanför. Så snabbt jag är utrustad med gummistövlar (ifall något djur skulle vilja bita mig) och en spade (ifall jag vill skydda mig själv) tar jag er med på en längre promenad, men vi börjar sakta och säkert.

 

8farggladabilder 1

 

Här är det, huset. Det vackraste huset som finns i hela världen, och det är mitt. Jag tröttnar som inte på att stå och se på huset. Det känns fortfarande halvt overkligt att den här platsen kommer jag förhoppningsvis att spendera resten av mitt liv på. Sjuk tanke. Men härlig.

 

8farggladabilder 2

 

Här är den, husstenen. Vi (jag och Fredrik) har kommit fram till att vi ska försöka borra i stenen så vi får fast lampan och gömma undan elsladden. Hur svårt kan det vara?

Det mesta går ju bara man har viljan och de rätta verktygen. Vi har både och.

 

8farggladabilder 3

 

Vi har ju fått beröm för hur städat vi har det vid huset, men igår var det verkligen inte så städat som det brukar. 

Men det kunde vara värre och allt behöver inte vara så himla rent hela tiden. Nu borde vi i alla fall närma oss det sista av alla lager spackel, och det betyder att i morgon får jag sopa upp allt slipdamm.

 

I väntan på att rörmokaren får ljuddämparna (de där stora silvriga sakerna, förutom dammsugaren från typ 80-talet) på plats uppe i taket, så använder vi dem som matbord. De funkar lika bra som det också. 

 

8farggladabilder 4

 

Det här är jag i min alldeles egna skog. Rätt så harmonisk på bilden. 

Glömmer bort att bli rädd för vad som kan bo i skogen, och passar istället på att bara njuta av tillvaron.

 

8farggladabilder 5

 

Desstom finns det massor av blåbär som jag får passa på att äta. Blåbär är gott.

Har inget mer att säga om denna bild.

 

8farggladabilder 6

 

Det här är utsikten från vårt sovrum. Det här är alltså det jag kommer att vakna upp till om morgnarna. 

Vad har du utanför ditt sovrumsfönster? Jag är på riktigt nyfiken. När jag bodde i stan hade jag ibland flygande karlar utanför fönstret, som ba tvättade fönstret.

 

8farggladabilder 7

 

Trädtopparna får symbolisera det första trädet jag sågade i igår. Och lugn ba! Trädet var redan fällt, jag fick goda instruktioner av Fredrik och jag var väldigt försiktig. Och vet ni vad? Det gick bra. Jag var lite nervös först, men pushade mig och märkte att det gick.

 

Idag ska jag bygga någon slags ställning som träden ska ligga på, så det blir lite lättare att såga dem till ved.

 

8farggladabilder 8

 

Det här är de billigaste och mest bekväma skorna (efter mina Nike's) som jag har haft. Trodde inte att de skulle hålla så bra som det gjort, men de har bevisat mig motsatsen och klarat av stadsbesök, slipning, spackel, tunga gipsskivor och promenader på min egen tomt.

 

Nu vandrar jag vidare i dessa skor och ser vad dagen för med sig. Hoppas du får en alldeles underbar dag och får göra något som gör dig harmonisk.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar