blogghedaear

Alla goda ting är tre

Skrivet av Caroline Eriksson 21.02.2017 | 0 Kommentarer

Tre saker jag skulle vilja uppleva igen: Första gången jag mötte kärleken, bara för att ha i åtanke att den där karln faktiskt skulle vara "kärleken". Sen så finns det säkert händelser som vore roligt att uppleva igen, men att det är så mycket roligt på kommande att jag hellre upplever nuet och det som komma skall - än att gå bakåt i tiden.

 

Tre saker jag uppskattar: Just nu är jag inne i en enorm period av endast tacksamhet till livet. Att jag får leva och ha turen att ha alla som jag älskar i liv och vid min sida och närhet i livet. Annars så uppskattar jag god sömn, god mat och ja... livet. 

 

Tre saker som jag vill ha: Fred på jorden och bättre livsvillkor för människor i andra länder. Jag vill ha huset på plats, utan problem eller större motgångar. ;) En hund, även om jag inte vill gå ut på promenader i regn eller minusgrader. Allt man vill ha kanske man inte ska skaffa. 

 

Tre saker jag älskar att göra: Just nu älskar jag att se på dokumentärer om andra människors livsöden, även om jag blir ledsen över hur det är ställt på många ställen och väldigt nära oss i världen. Jag älskar att kramas och pussas. Och så är det ganska mysigt att kramas med katterna och kamma deras pälsar.

 

Tre ord som beskriver mig: Helt otroligt bäst.

 

Tre saker jag vill bli bättre på: Ha bättre tålamod, speciellt när jag är hungrig. Jag vill bli bättre på finska. I alla fall att tala språket utan att vara blyg eller rädd för att säga fel.

Sen så tror jag att jag är rätt så bra på det mesta, men att man alltid kan försöka göra sitt bästa och vara öppen för att lära sig nya saker, för att kunna utvecklas.

 

Tre saker jag inte kan vara utan: Jag vill tro att materiella ting inte betyder något, sist och slutligen. Att när det väl kommer till kritan så handlar livet om att känna att man har en mening och gör något meningsfullt. Inte hur många datorer eller hur många hundralappar du betalat för ett klädesplagg eller telefon.

Men om man ska vara materialistisk så kan jag inte vara utan dator, kamera och telefon. Även om telefon mestadels är på ljudlös idag.

 

Tre drömmar jag hoppas blir verkliga: Jag vinner på lotto och blir miljonär. Fortsättningsvis arbetar med det jag tycker om och är bra på, utan att regeringen gör arbetsvillkoren alldeles för dåliga för vårdare och personer som faktiskt arbetar med att försöka göra gott.

Och så att jag får leva lyckligt i alla mina dagar tillsammans med kärleken, våra katter och kanske något barn med kärlek och hälsa. Och att de omkring oss också får ha hälsa och kärlek.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar