bloggheader6

Alla goda tre ting från idag

Skrivet av Caroline Eriksson 20.02.2019 | 0 Kommentarer

Alla goda ting är tre, 

och det här är tre bilder från idag.

 

20.02.2019 1

Gullranka "Marble Queen". Min favorit. 

 

När jag berättade "5 saker du inte visste om mig", så avslöjade jag en liten dröm om att få arbeta med växter. Trots att jag inte ser skillnad på olika blad, och väldigt få växter hålls vid liv i mitt sällskap.

Men gullranka är en trogen typ som inte ger upp i första taget, och därför är det min favoritväxt.

 

När jag och Fredrik var och handlade i Malax idag så fann jag denna Marble Queen för en billig peng. Trots att vi redan har fyra olika gullrankor här hemma, så fick drottningen följa med hem. Grönt är skönt, och man kan inte ha för mycket av växter.

 

20.02.2019 2

Jag är mästerkock när det kommer till soppor. 

 

Inte för att skryta, men tänker ändå göra det; jag är suverän på att göra soppor. Goda soppor som man inte kan få nog av. Sen jag vaknade i morse har hela min kropp och själ längtat efter korvsoppa, och det blev dagens, och morgondagens, middag.

 

20.02.2019 3

Från Marble Queen till Drama Queen. Fantomen hade varit ute i tio minuter, inte tio timmar, när jag fotograferade denna bild. 

 

När vi bodde i lägenhet var det alltid dålig sikt en bit ner på fönstret, eftersom alla våra katter satt på fönsterbrädet och nös på fönstret. Nu när vi bor i vårt hus så har vi inga fönsterbräden, men istället har vi fönster och dörrar som går ner till golvet, så nu kan katterna sitta på golvet och skita ner våra fönster.

 

Börjar annars märka av vårkänslor hos katterna. De går ut flera gånger om dagen, och busar med varandra inomhus. Tänk. Det är bara åtta dagar kvar av den här månaden. Sen är vi inne i första vårmånaden. 

Halleluja.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar