blogghedaear

Allt är möjligt för dig.

Skrivet av Caroline Eriksson 05.11.2017 | 0 Kommentarer

En vecka lider mot sitt slut och ärligt talat så känns det sällan som om måndagarna är en riktigt nystart. Med skiftesarbete så är man veckovill, och sist och slutligen så rullar livet ba på och man får följa med. 

Men om vi nu ska föreställa oss att den här dagen är dagen att titta tillbaka på veckan som gått, för att sedan blicka framåt så tänker jag lyfta några fina saker från den här veckan.

 

1. Höken jag fick se igår. Körde och såg en något större fågel flyga stilla i luften en bit ovanför vägen. Jag blev så till mig att jag stannade bilen och hoppade ut. Det var en hök som flög upp till lyktstolpen. Så där satt den och tittade på mig och där stod jag och tittade på den. Det var fint.

2. Även om det inte känns som om mycket hänt vid huset denna vecka, så har det hänt enormt mycket. Vi har fått i princip alla våra nya möbler, flera köksskåp är på sin plats, vi har bestämt oss för tak- och golvlister och alla pusselbitar börjar falla på sin plats.

3. VI HAR INTERNET I HUSET!

4. Om vi ska bli lite spirituella så bad jag mina drömmar att vägleda mig att nå ett mål. Det löste sig och jag ser fram emot att drömma lite till, om man ska bli så klarsynt av det.

5. Jag har helt enkelt haft en bra vecka. Det räcker gott och väl att få en femteplats på denna lista.

 

Som avslut avslutar jag med hökens budskap. I morgon är det en ny dag, men nya budskap.

 

"Du kan själv ta dig dit du önskar. Min gåva till dig är att nå fram. Detta kan gälla en bestämd plats eller ett speciellt mål du har. Det viktiga är att inte se det som onåbart. Allt är möjligt för dig."

- Djurens Språk, Solöga om höken

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar