bloggheader6

Allt jag vill ha från bjud.fi!

Skrivet av Caroline Eriksson 16.05.2017 | 1 Kommentarer

Inlägget är ett kommersiellt
samarbete med HSS Media och Bjud.fi
***

 

Efter att vi började bygga hus, har jag blivit en riktig halv-expert  (läs: expert, det var jantelagen som tog över för en sekund med den där halvan)  på att pruta och hitta varor med bra kvalité, för ett prima pris. Oftast får man påminna sig själv att hålla ett bra pokerface, fastän man nästan skäms för hur man prutar.

Men oj så bra det känns efter att man fått det man velat ha, till ett pris man faktiskt har råd att betala.

 

Är man dock lite osäker på hur det är ställt med sitt pokerface, eller int ba har tid och ork att jaga de bästa priserna i butik, då är internet-auktion bäst. Inte för att blodtrycket hålls jämnare, för spännande är det när man verkligen hittat något man vill ha. Men man kan åtminstone sitta i mjukiskläder i soffan, och fundera i lugn och ro.

 

I två dagar ännu håller auktionen på bjud.fi igång, och jag har hunnit se ut flera varor och tjänster som verkar spännande, för ett förmånligt pris. Dock är jag ännu lite sneaky, och jag gör som alla andra vid auktioner: väntar till sista sekund för att börja bjuda.

Har man inte tid eller är rädd att missa något man verkligen vill ha och behöver, så är det lätt att ställa in funktionen så att datorn bjuder av sig själv, medan du gör annat. När du nått ett maxpris du är villig att betala, slutar det automatiskt bjuda, och du slipper få kalla fötter.

 

Det här är mina favoriter från årets bjud.fi, samt varför.

 

bjudficarro

 

BADTUNNA: Fredrik fyller snart år, och jag tror att det enda han verkligen önskar sig, förutom pussar och kramar, är en badtunna. De kostar dock massor, så tippar att om vi ska ha en badtunna så får man hitta en förmånlig på auktion.

GARDINER: Skrev jag inte för några veckor sen om gardiner till huset? Nå, nu verkar Annettes Syservice, som finns här i Petalax, auktionera ut presentkort på gardiner och kläder.

HAVTORN: Jag ÄLSKAR allt som är surt, och havtorn är min favorit. Skulle jag ha egna havtornsbuskar skulle jag slippa fara på jakt efter dem i vilda naturen.

ALLT FRÅN VASA FÄRG: Vi har i stort sett redan beställt och bestämt oss för allt från golv till tak från Vasa Färg. Jag väljer att tipsa speciellt om kaklet. Kaklet vi har valt från Vasa Färg är säkert en pina för kakelläggaren att arbeta med, men himmelriket för oss.

GRÄSMATTA: Bara för att det låter tråkigt och invecklat att så en egen gräsmatta, så skulle jag gärna ta en färdig gräsmatta på rulle för att göra livet lite lättare. Vem vill nu inte ha en gräsmatta från Pensala?

 

 

Vad vill du bjuda på? 

HÄR kan du läsa om hur  bjud.fi  fungerar.

På torsdag klockan 20.00 avslutas Bjud.fi.

Kommentarer

 • Nina 16/05/2017 1:28pm (7 år sen)

  Buda faktiskt hem ett gardinskort från Anettets i höstas för halva priset! Sen va vi ganska giriga när vi höll på o bygga o buda hem både 250€ och 500€ presentkorten till Casa Ceramica :D Kan rekommendera dem också för kakel, stoort utbud, super service och dom beställer in nästan vad som helst som man vill ha ;)

  • Caroline Eriksson 16/05/2017 2:11pm (7 år sen)

   Haha, då är det väl rätt så vanlig att se till att få det bästa priset i byggtider. :'D
   Tror absolut att Casa Ceramica är bra när det kommer till kakel, men tror det inte finns något som får oss att tänka om när det kommer till badrumskaklet vi har valt. Ida vid Vasa Färg hade lyssnat på våra önskemål, och trollade fram allt till huset, som får mitt hjärta att bli varmt. :D

Skriv en kommentar