bloggheader6

Allvar vs. ytlighet.

Skrivet av Caroline Eriksson 16.03.2018 | 0 Kommentarer

Just dagar som idag så är jag ganska glad för att jag är jag, och inte någon annan. Missförstå mig rätt. Det finns så många andra versioner av mig själv jag kunde vara, men istället möter jag på (här skulle jag kunde skriva motgångar, med det är ju inte heller det jag upplever) livets förändringar med att bli lite mer klarare i sinnet, tryggare i själen och få lite mer fananamma i kroppen. Undrar förresten hur mycket fananamma som kan rymmas i en?

Går det att mäta i blodprov?

 

Och istället för att skriva om det som är på gång, så väljer jag att bli lite ytlig och skriva om mina naglar.

Allvar vs. ytlighet, typ.

 

Har upptäckt att jag är lite holosexuell, efter att ha nu beundrat mina naglar i snart ett dygn. Det glittrar och skimrar i regnbågens färger och jag undrar varför det tog över 27 år innan jag verkligen kunde bära glittriga naglar med stolthet.

Inbillar mig att allt jag gör och rör vid nu kommer att skimra lite extra, även om det där glittret sitter fast på mina naglar.

 

IMG 1661

 

Det här är inte sponsrat*, även hur hedrad jag än skulle bli att få samarbeta med ett företag som Essence. Har inte hittat något annat märke som fixar foundation lika blek som jag är, eller ögonskuggor som är lätta att arbeta med. Dessutom är deras nagellack riktigt prima, och allting är till ett förmånligt pris. Dessutom är det cruelty free, och det är big no-go för dem med djurtestade produkter eller ingredienser.

Hello Essence, can you hear me? I've had a secret crush on you for years, would you like to do a collab with me or just fill my life with all your lovely colors? Love, Caroline.

 

Och nu piggar mina naglar som glittrar och skimrar i regnbågens färg mitt liv. Varje steg och varje andetag jag tar ska bara stråla av ljus och kärlek. Så he så.

 

 

* Hur konstigt är det för övrigt inte att man nu för tiden inte kan tipsa om bra märken utan att behöva lägga till att det inte är sponsrat? Folk måste helt enkelt sluta med smygreklam, eller bli stolta över att få arbeta tillsammans med bra företag.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar