bloggheader6

Antingen eller.

Skrivet av Caroline Eriksson 27.07.2017 | 3 Kommentarer

Kategorier:

Inga barn eller tio barn:

Oj shit, det var verkligen antingen eller det här. Jag kan ju verkligen se mig själv som en ganska cool mamma, men hur cool jag skulle orka vara med fotbollslag (+ en sladdis) är ju frågan.

Nej. Jag tror att jag är så pass cool att jag väljer tio barn nu.

 

giphy4

 

Silikonbröst eller fettsugning:

Jag skulle vara livrädd att någon silikontutte skulle spränga, med min tur, så väljer fettsugning. Kanske den där bulan i armhålan kan man fettsuga? ;-)

 

Landet eller storstan:

För åtta år sen hade jag sagt storstan, eftersom jag till och med funderade på att flytta till Helsingfors med min vän (Obs! Det var lördagskväll och det verkade som världens bästa idé mitt i festen). Idag väljer jag landet framför alla städer. Det är så lugnt och skönt här.

 

Kaffe eller te:

Kaffe! Speciellt måriskaffi!

 

giphy 4

 

Julafton eller midsommar:

Julafton är det inte så viktigt att det firas prick den 24 december. Julen kan man ju fira nån vecka före till och med, och det funkar bra för oss. Midsommaren är lite, bara lite, mer helig för mig. Mest för att man får vara sommarfin och det är ljust. Julmaten är dock bättre. Men ja, antingen eller. MIDSOMMAR.

 

Ge eller få:

Låter hemskt att skriva detta, men det är sanningen: Få. Men det är bara för att jag får oftast någon slags ångest över att hitta "den perfekta presenten", och stressar upp mig alldeles för mycket i onödan för att hitta något som kan glädja en annan människa. Alla borde bara vara som mig som säger exakt det man vill ha (som inte heller är dyra saker). Till exempel ska jag få en "riktig" Bullet Journal när jag fyller år.  

Tack i förskott, älskling. ;)

 

Kramas eller pussas:

Pussas, för man kan ju smyga in en liten kram samtidigt.

 

Mjölk eller vatten:

Vatten, och gärna bubbligt mineralvatten. Det är ytterst lite mjölkprodukter jag får i mig. Endast den där skvätten grädde i morgonkaffet, och min konsumtion av mjölkprodukt för en dag är fylld.

 

Hund eller katt:

MJAAAAAAU.

 

giphy 5

 

Vitt vin eller rött vin:

Förr hade jag sagt rött vin, men så blev jag tipsad om världens bästa bästa vita vin. Problemet är ba att jag alltid glömmer namnet på den, och får ta och ringa källan varje gång jag står vid Alko (som sker typ en gång per år). Sist stod en karl i närheten som hörde mitt samtal, och

ha ba: "Du får göra som mig och ta en bild så man alltid vet sitt favoritvin".

Tror ni jag gjorde som han sa? Nej.

 

Banta eller träna:

Träna, för yoga räknas väl som lite motion? 

Kommentarer

 • Linda 27/07/2017 9:06am (6 år sen)

  Oj va kul lista. Den kanske jag måst fylla i. Blir ju helt förskräckt då du väljer midsommar istället för julafton, hahahah.

  • Caroline Eriksson 27/07/2017 10:45am (6 år sen)

   Fyll i listan ba! :)
   Kanske jag ändrar mig angående julen den dagen jag har ett fotbollslag av barm, men tills vidare är det nog ba en vanlig dag för mig. ;)

 • Hanna Stigzelius 27/07/2017 10:35am (6 år sen)

  Rolig lista! Jag vill också :)

 • Sandra Neuman 28/07/2017 12:31pm (6 år sen)

  Frågan med barn måste ju vara sämsta möjliga! :o Jag skulle ALDRIG orka med fler än de två jag har så jag skulle måsta säga inga på den punkten :/

  Jag är sneaky och köper alltid bara samma vin som någon redan bjudit mig på, och nu vet jag att vitvinsflaskan med en nyckepiga på, och ett rosévin med en ros i glaset på botten av flaskan är bra sorter. Tipstips!

  • Caroline Eriksson 28/07/2017 1:09pm (6 år sen)

   Haha, det är ju antingen eller som gäller. ;)
   Tack för tipset, ska ta fram din kommentar nästa gång jag är vid alko. :)

Skriv en kommentar