Bloggheader Caroline3

Årets julkort och en hälsning till dig.

Skrivet av Caroline Eriksson 24.12.2018 | 0 Kommentarer

Som jag tidigare nämnt, så blev mina jular aldrig sig lika efter att jag träffade Fredrik. Det var med Fredrik som jag började ha en riktig julgran, år efter år. Jultraditioner som blivit våra, som vi skapat tillsammans, och jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt. Ja, förutom att man kanske fick ta och öppna julklapparna liiiiiite tidigare.

 

Det var även med Fredrik som jag började skicka julkort varje år. Förstå hur vuxet och romantiskt det i början kändes  i början av förhållande att skicka julkort tillsammans med en annan människa. Att köra runt halva byn som en liten tomtenisse och lämna julkort i vänner och bekantas postlådor. Sända iväg riktiga brev till de som bor längre bort, och bara känna sig lite extra omtänksam kring juletid.

 

Så gott som varje år har jag fotograferat Fantomen, iklädd sin "tomtedräkt", och så det varit Fantomens vackra ansikte folk fått se när de öppnat sina brev. 

I år gjorde vi lite annorlunda.

 

Jag fotograferade Fantomen, och så här långt är det som det brukar. Nästa steg skiljer sig eftersom det endast var mamma som fick ett postat brev, svärmor fick sitt i postlådan och Fredriks kök på arbetet fick ett kort av Fantomen (och en dikt!). 

Annars har vi bara önskat nära och kära en god jul och gott nytt år elektroniskt. Minst lika bra det också.

 

Och nu vill jag önska dig en riktigt god jul.

 

GodJul2018

Årets julkort

 

God jul, underbara människa.

Hoppas du får en underbar dag.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar