blogghedaear

Arg italienare bakom ratten.

Skrivet av Caroline Eriksson 10.09.2016 | 0 Kommentarer

Ledig lördag och det är ett av mina favoritväder utomhus: grått och mulet. Börjar det regna idag kan det bero på att jag var på spindeljakt igår. Världens största korsspindel jag någonsin sett. Skulle detta varit för fem år sen hade jag inte ens vågat gå nära den, men verkar ha kommit så långt i min spindelfobi att jag vågade ta bort den igår. La upp allt på den nya funktionen på instagram. Tycker det är roligt att göra korta filmer som försvinner efter en dag eller så. Följ mig på instagram,  carloine  heter jag där. 

 

Många kanske tror att jag är den mest harmoniska människa som vandrar på jorden, men är väl mänsklig jag också. Det finns vissa saker som får mig riktigt ur balans och det är:  orättvisor, getingar, spindlar och trafiken. Senast igår var jag riktigt arg bakom ratten. Förvandlas halvt till en italienare som viftar med händerna och ropar  "HO FAME!"  (det betyder egentligen "JAG ÄR HUNGRIG").  

Körde i byn, la på blinkers och saktade in. Såg i bakspegeln att bilen bakom verkade hade fredagsfiilis och tankarna på annat ställe än på vägen, för den typen var halvvägs på att köra om mig när jag ville svänga. 

Han såg nog att jag blev arg, för mina armar viftade och jag ropade lite. Huhhu. Det kunde ju ha gått dåligt, även om allt gick i snigelfart.

Och jo, något annat som får mig ur balans är när jag är hungrig. 

 

 

Idag är jag däremot i balans. Utvilad, glad och redo för dagen.

Ska så småningom till tomten med vår blivande ansvariga arbetsledare för bygget. Han skulle ha med några pinnar som vi ska lägga upp för att få ett hum om var huset, infarten, parkering, garage med mera ska vara. Det är spännande tider, även om det är mycket pappersarbete kvar innan vi kan börja göra något riktigt praktiskt. 

 

IMG 6910

Kameran får följa med idag, men idag dansar jag väl inte lika mycket i skogen, som den dagen det blev bestämt att vi hittat platsen att bygga vår framtid på. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar