bloggheader6

Årsresumé 2015 / Februari

Skrivet av Caroline Eriksson 17.12.2015 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Nåja, årsresumén fortsätter. Januari var ju en riktigt rolig månad. Februari var inte sämre, dock lite lugnare, om man inte räknar med den där natten som var väldigt mystiskt (mer om den längre ner)...

 

Bilder från Februari (och som i förra inlägget och fortsättningsvis så finns text under bilderna):

 

2sevendays

Första raden: Fantomen fick sin fina kostym och "Superman-cat" var född. Klicka här för att komma till blogginlägget där jag samlat alla videor där han stjärnan. På bilden är Mr Fantomen hos "fammo och faffa" för att sova över. Andra bilden visar örnen jag fick se en dag vid mitt smultronställe. Örnen som är mitt kraftdjur.

Andra raden: Jag och Mr Fantomen. Den bilden som sedan gjorde att VI VANN en iPad Air 2 från Whiskas. De hade av nästan 3000 bidrag till tävlingen valt VÅR BILD. Andra bilden visar jag och kärleken på väg till dans i byn. Det var 90-tals tema och kärleken vann pris för bästa outfit ;-) Ser ni vem jag försöker ser ut som?

Tredje raden: Yoga utomhus. Uppfriskande och energigivande. Andra bilden visar en akupunkturnål. Jag har varit flera gånger på akupunktur och det funkar för mig. 

 

Jag hade också en mystisk natt den månaden:

"Oj hohho vilken natt det har varit. Vaknade där en 01.30 tiden av att Mohicana (katten) drack vatten, så jag blev törstig också. Drack flera glas vatten tills jag fick ta till bunkar för att släcka törsten. SÅ törstig var jag. Lägger märke till att kärleken lagt fram bredvid kaffekokaren en "kyrkligt event-papper" istället för den vanliga "I ♥ you"-lappen. Undrar vad han hade för pikar där?
Och utomhus sandade grannarna. Jasså, tänkte jag. Bra att vara ut i tid. Kanske det är så här man gör på landet.. man låser ju ändå in postlådorna i säkert förvar över påsken.
Sen väckte jag väl upp kärleken, för då stod han och ville isolera fönstren med mina gamla jeansbyxor. Medan han frågade snällt så stod jag ännu och drack vatten. Det var först när jag i nåt skede läste en facebookstatus om någon som "ville till Tuuri för att få egentid" då jag förstod allt var en dröm."

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar