bloggheader6

Årsresumé 2015 / Januari

Skrivet av Caroline Eriksson 16.12.2015 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Goddag allihopa. Lite tystare idag här, även om jag fixar och donar för fullt med bloggen. Från och med nu kommer det att varje dag till årets slut publiceras blogginlägg som har med det nya året att göra. Det närmar sig med storsteg till 2016 och jag är spänd, glad och förväntansfull vad det nya året har att erbjuda.

 

I tolv dagar kommer ni att få se en årsresumé. Jag hade en förra året också, och det är kul att göra (även om det tar tid) och så får man på samma gång gå igenom sitt år och vad som hänt. Efter årsresumén kommer jag att ta upp ämnen som har med det nya året att göra. Blir roliga dagar nu fram till nyåret! :-) 

 

Så nu börjar vi. I morgon får ni läsa om februari och den mystiska natten jag fick uppleva.. men idag: Januari (mer text efter bilderna):

 

1sevendays

Första raden: Det var tydligen kallt och blev vinter över en natt. Har minne av att det regnade förra julafton, men tydligen var isen tillräckligt tjock för att hålla mig. 
Andra raden: "Tipaton tammikuu" (om det heter så på finska) är då man försöker rena sig själv från julens fester och hålla en nykter januari. Tydligen inte jag som spelade sällskapsspel och drack mitt favoritvin på lediga helger. Nu är det dock länge sen jag smakat på vin eller spelat sällskapsspel. 

Tredje raden: Söta fåglar och jag på bloggkväll. Jag hade en rolig och inspirerande kväll, och det är roligt att träffa andra bloggare.

 

Den månaden var jag också riktigt utanför min comfort zone och körde ensam ner i parkeringsgrottan. Har haft en föreställning om att jag skulle fastna, tappa bort mig eller krocka sönder många bilar. Men allting gick bra.

Bowlade med arbetskollegorna in i stan och åt god middag på restaurang.

Verkar som att januari var en riktigt fin start på det nya året.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar