bloggheader6

Årsresumé 2015 / Maj

Skrivet av Caroline Eriksson 20.12.2015 | 0 Kommentarer

HÖNI! Bara fyra dagar till julafton och elva dagar tills det blir ett helt nytt år. Pirrigt!

 

Maj var ju en riktigt prima månad. Fick reda på att jag och Mr Fantomen vunnit en iPad Air 2 och det närmade sig semester med stormsteg. Jag bowlade i stan med vänner och började bli riktigt redo för sommaren.

 

Idag får ni också ett recept av mig. De ser ni längst ner i blogginlägget.

5sevendays

På första raden ser ni mig som välkomnar maj-månad med lite utomhusyoga. Får väl nog ta och göra lite utomhusyoga, eftersom vardagsrummet fick plötsligt enormt mindre plats då julgranen står så grön och grann i stugan.

 

På andra bilden hade jag dagen före fått en ny vacker frisyr, och Mohicana vilar på nacken. Jag ser ju superlycklig ut, men det jag inte visste då var att Mohicana hade en fästingjäkel på nacken sin. HUUUU! Obehagligt! Jag var ensam hemma när den upptäcktes och fick tuffa till mig för att ta bort den.. Lyckligtvis nog var det den enda fästingen som katterna hade på sig (som vi vet av) på hela sommaren! Dock vaknade jag upp en morgon av att en fästing kröp bredvid mig i sängen... önskar det bara hade varit en mardröm..

 

Och nu blir det receptdags! På spalten till vänster ser ni det jag lagade till kärleken på hans födelsedag i maj. Receptet på min Crèmee Brûlée hittar ni här (klick klick).

Det ni nu ska få recept på är det som syns i högerspalten av bilderna. Bananplättar! Gott, glutenfritt och nyttigt!

 

GLUTENFRIA BANANPLÄTTAR Á LA CARRO

Ingredienser:
4 ägg
2 dl grädde
2 bananer
1 matsked fiberhusk
1 tesked bakpulver
salt

Gör så här:
1. Mixa alla ingredienser med stavmixer eller vad du tycker är lättast att blanda med.
2. Bli inte rädd om smeten känns och ser stabbig ut. Den ska se ut så där.
3. Stek i vilket fett du önskar och tycker smakar bäst. (OBS! Smeten fluffar till sig i stekpannan så testa dig fram med att lägga lite smet till en början.)
4. Ät och njut, för livet har sina goda stunder!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar