bloggheader6

Årsresumé 2015 / Mars

Skrivet av Caroline Eriksson 18.12.2015 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Mars var den månaden jag bestämde mig för att att ha en "klagfri månad". Kanske därför det var extra mycket yogabilder den här månaden, för nåt behövde jag ju göra än att klaga, haha. Mitt i allt blir det mitt nyårslöfte. Istället för att ha en "tipaton tammikuu" så blir januari en klagfri månad.

 

I morgon blir en vildare månad där jag fick vara en viking för en kväll och vaknade upp som en drakdrottning.

Men idag är det mars som är i rampljuset.

 

 

3sevendays

Första raden: På första bilden så har ni världen lättaste sätt att sticka stumpor / tofflor på. Jag tycker egentligen om att handarbeta, men vill att det ska gå SNABBT. Därför är det här mitt tips till er för att göra egna varma tofflor. Och bredvid en yogabild.

Andra raden: Det var solförmörkelse och jag satt ute en helt eftermiddag för att filma solförmörkelsen. Filmen kan du se längre ner i blogginlägget. Jag var också till jakobstad och fick en "makeover". Färgade håret och fick mina buskiga ögonbryn fixade. ;-)

Tredje raden: Tillsammans med min vän så började vi utforska övergivna ödehus och det var spännande och ett uppskattat ämne på bloggen. Vackra bilder och historier om husen. Och mera yoga. 

 

Här är filmen från solförmörkelsen.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar