bloggheader6

Årsresumé 2015 / Oktober

Skrivet av Caroline Eriksson 25.12.2015 | 1 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Oktober blev en riktigt lugn och vacker månad. Började med norrsken och slutade med att jag kämpade med att få på vinterringarna på röda faran. Mer text under bilderna. I morgon blir det en mer annorlunda månad med bloggala, personalfest och en sjukhusundersökning jag fick vara med om.

 

10sevendays

Första raden: Tidigt en kväll blev det ett otroligt norrsken över hela himlen. Ensam åkte jag ner till mittsmultronställe och stod ensam på piren med ett dansade norrsken ovanför mig. Blev lite fundersam och rädd när plötsligt en bil kom körande dit och stannade. Eftersom det var så mörkt såg jag inte vem det var, men tjoade att "Oj vad vackert det är" och fick bekanta röster till svar. Två vänner hade bestämt sig för att åka en lite längre bit för att se norrskenet och jag fick sällskap av dem den kvällen. Jag fick också några av de vackraste norrskensbilderna någonsin fotograferat.
Andra raden: Jag fick vackra gelenaglar som höll länge. På bilden till vänster ser ni mig från en dag då jag var och fotograferade i skogen. Den långa koftan som är supervarm använder jag nästan hela tiden. Min favorit.

Tredje raden: Jag och kärleken var på dop till hemstaden och firade min favoritbebis. Jag bytte också till vinterringar på bilen och tur att det bara är två gånger per år man behöver göra det.. för om något testar mitt tålamod så är det just byte av ringar på bilen. 

Kommentarer

Skriv en kommentar