Artikeln om mig är ute nu! Läs!

tisdag 9 januari 2018 - 12:38 | 6 Kommentarer

Skrev ju i slutet av förra veckan att jag blivit intervjuad, och nu på Svenska Yle ser man nu ett snyggt och bekant ansikte. MITT.

 

39 4546215a4f906329ba6
Bild: YLE / Ann-Catrin Granroth

 

Klicka på bilden eller HÄR för att läsa den fina artikeln och mig och min bullet journal.

Jag tycker det är lite lustigt och roligt att det har blivit en sån uppsving med bullet journals, och hoppas att fler ska finna att detta är ett sätt som passar dem. Visst, det är nästan samma som att ha en helt vanlig kalender, men med en bullet journal får du större möjligheter att vara kreativ och komma på lösningar i vardagen. 

Du kan starta och pausa precis när du vill, för att sedan fortsätta igen. 

 

Något jag lärt mig från min bujo är att acceptera att allt inte alltid går som man vill.

Till exempel: är man halvt perfektionist och inte presterar som man önskat, även om resultatet är hur bra som helst, så blir det lätt att man hakar upp sig på det. Minns fortfarande den där tjejen som inte fick högsta betyg i ett prov, även om det var mer än godkänt, och gjorde om hela provet ba för att få bättre siffra på ett papper. (Obs, här skriver jag inte om mig själv. Jag har alltid varit tacksam om ett prov gick igenom.)

Visst finns det stunder då jag kan känna igen mig i den tjejen, och istället för att göra om ett prov ba riva ut en sida ur min bullet journal. Men istället får jag;

1. Finna en kreativ lösning att fixa till sidan, eller..

2. Acceptera att det inte gick som jag ville och sedan fortsätta på nytt blad. Som i livet. 

 

Så dagens visdomsord från mig är: Läs yles artikel, för det är mycket tid bakom den och jag är faktiskt nöjd med bilderna Ann-Catrin fotograferade av mig. Och andra visdomsordet är att släppa den där perfektionisten inom dig, och var istället nöjd med den du är. 

 

6

Kommentarer

 • Finurliga fröken

  09.01.2018 19:57 (9 månader sen)

  Jätte fin artikel! Bujo är ju fantastiskt. Och du gör det så fint. Älskat dina inlägg och filmer om din bullet journal.

  • Caroline Eriksson

   09.01.2018 21:16 (9 månader sen)

   Tack så hjärtligt mycket för den fina kommentaren! Så glad jag blev. :) <3


 • Malin

  09.01.2018 22:47 (9 månader sen)

  Nu blev jag nyfiken på vilken penna du använder, kan du rekommendera någon? Jag har inte hittat någon jag gillar ännu så tar gärna emot tips! :)

  • Caroline Eriksson

   09.01.2018 22:51 (9 månader sen)

   Jag använder mig av faber-castell artist pitt pen, storlek s. Efter att ha testat några så är de de enda pennorna som knappt "ghostar" och blöder inte igenom pappret :)


 • Leena

  10.01.2018 20:11 (9 månader sen)

  Oj vad fint du gör! Kanske det var dig jag hörde på radion idag? Min version av bujon presenterar jag idag på min blogg, men det är nog inte rättvist att kalla det bujo. Min konstnärliga ådra har troligen operertas bort om den någonsin funnits;)

  • Caroline Eriksson

   10.01.2018 20:19 (9 månader sen)

   Tack så hjärtligt mycket! Det ryktades om att jag var i radio igår, men idag var det nog någon annan som talade om bujo. :)
   Man kan ha en bujo trots att man inte ritar i den lika mycket som jag. En bujo är ju vad du gör den till; din alldeles egna, och huvudsaken är att den fungerar för dig. <3


Skriv kommentar