bloggheader6

Att få lära känna härliga människor (och bli ordentligt bortskämd)

Skrivet av Caroline Eriksson 29.06.2018 | 2 Kommentarer

Igår fick vi finfrämmande hela vägen från Nykarleby. Min bloggkollega Sandra med familj tog en "liten" roadtrip som förde dem hela vägen hit till Petalax, och jag förberedde mig på bästa sätt.

Dammsög. Kammade håret. Köpte en massa frukt och lite godsaker till barnen. Kastade alla döda växter, eftersom jag tänker det är så man ska göra när en florist kommer på besök. Klottade jord på golvet och fick dammsuga lite till.

 

28.6.2018 1

 

Dukade upp så fint jag bara kunde, och vår inflyttningspresent (den vackra brickan med illustrationer av hönor) var perfekt som dekoration till fruktfatet. Inte bara för att jag är hönsgalen nu, utan för att Sandra har varit en av mina inspirationer när det kommer till att bli hönsägare. Hon är så chill och det är hennes tips jag lyssnat till mest, förutom allt på youtube.

 

Det var riktigt roligt att få träffa Sandra och hennes familj, och jag och Fredrik fick bli bortskämda av dem när de kom med gåvor. Det hade ju räckt gott och väl med deras sällskap, men vi fick även kycklingfoder, ägg från deras dvärgkochin (hittar jag en äggkläckningsmaskin att låna så ska jag kläcka dem), sallad, en vacker bukett och en marble queen av min favoritväxt: gullranka. 

Jag får ge dem guld och gröna skogar när vi hittar till Nykarleby.

 

28.6.2018 4

 

Det är härligt när man träffar människor som det klickar med. Sandra är en av mina favoritpersoner, och hennes man och min Fredrik verkade även finna varandra. Trots att jag och Fredrik är barnlösa så hade vi även leksaker för barnen att leka med, och snabbt lyckades vi få timmar att rusa iväg, genom att bara umgås och prata.

 

Förutom att vi tog en husesyn ner till hönshuset, så gick vi även på en promenad ner till fårhagen.

 

28.6.2018 3

 

Och det fick bli avslutet på en riktigt bra eftermiddag med trevliga typer. Så härligt att lära känna nya härliga människor. <3

 

Kommentarer

Skriv en kommentar