bloggheader6

Att göra slut

Skrivet av Caroline Eriksson 03.12.2015 | 4 Kommentarer

Taggar:

Även om jag är pirrig och glad för att få börja blogga här på Sevendays, så behövs det ett riktigt avslut nu när jag gör slut med gamla bloggen. Eftersom inga av mina gamla blogginlägg följde med så tänker jag i detta blogginlägg lyfta fram de blogginlägg som enligt statistiken varit mest uppskattade. 

Sen känns det inte tråkigt att de gamla inläggen lämnade kvar, för vet ni vad? Ibland är det bara det bästa att lämna det gamla bakom sig och rensa lite, för att göra plats för nytt och härligt.

 

Mest klickade blogginlägg 

Idag: Är julen förstörd nu?  Här skrev jag min egen åsikt om tomtedebatten och den stackars maxmo-predikanten. Fick också in en tankeställare och en liten twist.

Denna vecka: Jag är med på Nyheter 24! Gissa om jag blev förvånad när jag fick mejl från Nyheter 24 och de ville vidarepublicera mitt blogginlägg om lärare som betett sig fel och hur det går till när en lucia ska utses i lågstadiet. Kul att påverka grannlandet också.
Denna månad: Galan 2015! Det var kul att så många tittat på videon jag filmat från galan och velat låna många bilder av mig. Det är helt OK att låna bilder från bloggen, så länge man länkar och skriver tydligt vem som är fotografen. Galan i sig var en minnesvärd upplevelse, och det är länge sen jag känt mig så vacker som den kvällen.

Hela tiden: Min historia 2007-2009 blir personlig. Kanske det mest personliga blogginlägget jag skrivit, i och med att jag efter några års paus skrev om den tiden då jag hade SLE. Från den stunden att jag bestämde mig för att bli frisk så slutade jag skriva om sjukdomen och fokuserade istället på annat. Men i dagens läge känns det som att jag kan ta distans från den tiden och att om något gott ska komma ur de åren jag var sjuk, så är det att jag kan lära ut och dela med mig av mina erfarenheter.

Idag är jag tack och lov friskförklarad, och är dagligen tacksam över att jag lever och har hälsa. Något som många tar för givet. Och responsen till inlägget? Den var underbar.

 

Och det var de blogginlägg som fått mest klick. Nu är jag redo för nya äventyr här på Sevendays, och det ska bli så roligt!

carolinesevendays2

Kommentarer

Skriv en kommentar