bloggheader6

Att stanna hemma.

Skrivet av Caroline Eriksson 19.05.2020 | 2 Kommentarer

Idag ringde jag mitt arbete, för att meddela chefen att jag inte kommer tillbaka på över ett år.

 

Kändes märkligt, men samtidigt så skönt. Så tacksam att ha möjligheten att stanna hemma med Nova. Min föräldraledighet hade tagit slut i mitten av augusti, men redan innan Nova föddes så hade jag känslan av att jag inte skulle vara på plats då. Och så rätt jag hade. Varken jag eller Nova är redo. 

NOVALIV1

 

Hon kommer bara vara liten en gång, och när nu det är möjligt för oss att ha henne hemma så kommer jag ta vara på chansen. Och hålla om min bebis hårt.

 

Så nu kommer jag alltså att vara hemma åtminstone till mitten av augusti 2021. 

Skönt.

 

NOVALIV2

Kommentarer

 • Fina Christina 19/05/2020 4:05pm (3 år sen)

  Så skönt att få vara hemma länge. Jag önskade ännu i början av det här året att jag skulle ha möjligt att få vara hemma hela 2020. Men nu så ser jag framemot att få åka tillbaka i jobb 3 dagar i veckan till hösten. Det blir bästa bra för både mig och lillprinsen, att få se lite annat än bara varandra hela dagarna. Känns ändå rimligare att lämna honom på dagis som 1,5 åring än som 9 månader.

  • Caroline Eriksson 19/05/2020 4:26pm (3 år sen)

   Ja precis. I augusti hade Nova bara varit 9 månader, och det känns så ungt. 💔
   Skönt att läsa du kommit mer överens med tanken om att få andra rutiner i vardagen. Tror nog du och lillprinsen får det så bra så. ❤️

 • Cecilia 20/05/2020 7:56am (3 år sen)

  Hemma med en 4,5 åring och en 9 månaders. Älskar att vi får vara tillsammans varje dag även om det ibland förstås är tungt. Min man jobbar även hemifrån sedan två år tillbaka så vi har mycket tid tillsammans med hela familjen. Jag jobbade deltid ett år innan lillasyster föddes och då pusslade mannen och jag våra arbetstider så att sonen skulle få vara hemma. Och vi hade nog planer på dagis redan då han var två och besökte dagis men magkänslan sa nej även om dagiset var jättefint och mysigt.

  • Caroline Eriksson 20/05/2020 5:16pm (3 år sen)

   Åh så mysigt det låter som att ni har det. Sån lycka för barnen att få vara hemma så länge. Och skönt ändå ha sambon nära, trots att han kanske inte alltid kan vara nära.
   Man ska nog följa sin magkänsla som förälder. <3

Skriv en kommentar